BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

S-AU SATURAT UN AN DE ZILE! LOCATARII UNUI BLOC DE PE TRAIAN AU BLOCAT MASINA VITAL-ULUI. BECIUL INUNDAT CU DEJECTII (GALERIE FOTO)

Au indurat luni la rand mirosul insuportabil ce venea din subsolul beciului blocului in care locuiesc. Beciurile nici macar nu le puteau folos pentru ca erau inundate aproape tot timpul. Zeci de telefoane la compania Vital. Acestia veneau, faceau ce facea, iar situatia se repeta. Pana in Ziua de Craciun!

Este vorba despre locatarii imobilului situat pe bulevardul Traian nr 1. „De un an de zile este aceasta situatie. Sunam, vin si nu facm nimic. Saptamana trecut au fost de patru ori, fara niciun rezultat. Apa care ne inunda beciurile iese practic din cauza canalizarii exterioare din parcare. Nu sunt sparte conductele din beciul nostru. Caminele lor sunt infundate si se vede cum sta apa” ne-a scris un cititor.

In Ajun de Craciun oamenii au sunat fara incetare la Vital. Au venit dar n-au rezolvat nimic pentru ca oamenii revoltati au blocat masina Vital-ului.



„Incidentul cu poliția a fost in seara de 24 decembrie. Atunci chiar absolut nimic nu au făcut! Când au auzit și văzut că îi blochez au strâns furtunul și au sunat la poliție. Când s-au văzut cu poliția, care m-au făcut să le creez acces de ieșire în parcare au fugit, ( pretext că nu mai au apa )” a continuat cititorul nostru.

In cele din urma, in Ziua de Craciun, a venit o vidanja pentru a remedia problema.

„Abia în dimineața următoare pe 25 decembrie, in Ziua de Craciun, a venit altă mașină care a remediat cat de cat situația și a scos mizeriile din canale. Menționez că ÎNTOTDEAUNA după intervențiile lor, (când se retrage apa din beciuri ) rămâne rahat uscat, pentru că ei nu spală beciurile, care datorita „serviciilor” lor se inundă și miros, pe motiv că nu e de datoria lor sa le spele. (Adică eu daca te inund, reparați tu, că e la tine in casă, nu la mine)!” a conchis cititorul nostru.

Te-ar putea interesa si

”Este un moment extrem de greu!” Mesajul familiei Anei, femeia ucisă de o haită de câini. Ea va fi înmormântată în Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Doi bărbaţi din Ocna Şugatag s-au bătut cu bâtele pentru o mejdă (ACTUALIZARE)

Redactie

SĂCEL / ACTUALIZARE: Trei persoane, o familie, victime ale unui accident rutier pe Dealul Ştefăniţei

Redactie

1 mesaj

Vecinul de vizavi decembrie 28, 2018 at 3:31 pm

Mizeriile cui au fost curatate???? Oameni necivilizati….si penibili….arunca pampersi,servetele umede plus o gramada de carpe. la canal..si vitalul sa tot curete dupa ei ….si obraznici impertinenti….scuipa si injura ,ameninta cu bataia angajatii vital ..si bocheaza ,ma intreb cu ce drept…masinile. ori arei firme. ..daca era dupa mine ii lasam in rahat pana in gat….si beti si mizerabili…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult