BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

Detalii socante despre tragedia de la Seini: Inainte de a muri Georgian a distrus toate indicatoarele rutiere din Orasul Nou (VIDEO CAMERA SUPRAVEGHERE)

Revenim cu detalii si imagini video socante referitoare la tragedia produsa in dimineata zilei de 27 decembrie 2018, a Treia Zi de Craciun pe drumul national 1 C pe raza orasului Seini, judetul Maramures. Atunci un tanar de 19 ani, Georgian Bura si-a pierdut viata dupa ce s-a infipt cu autovehiculul intr-o casa.

In localitatea satmareana Orasul Nou, tanarul de 19 ani din Bixad ce conducea autovehiculul Volvo fabricat in anul 2018 a distrus toate indicatoarele rutiere ce i-au iesit in cale.

Una dintre camerele de supraveghere amplasate in comuna a surprins dezastrul care l-a facut tanarul de la volan. Acesta si-a continuat drumul spre moarte, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.



„In dimineata zilei de 27 cand am venit la serviciu am vazut ca lipseste indicatorul, gardul este lovit si se vedeau urmele astea prin sant. La momentul respectiv nu stiam despre cine este vorba.

Avem cele 16 camere video montate in localitate. In 20 de minute dupa ce m-am uitat am vazut ca o masina de culoare inchisa, tip jeep, o dat in indicator, o dat in gard, o intrat prin sant si plecat mai departe fara sa se opreasca. El probabil nici nu si-a dat seama ca a lovit indicatorul” ne-a declarat primarul localitatii Orasul Nou.

La Seini, dupa ce masina a fost scoasa din casa pur si simplu distrusa de impactul violent, oamenii au gasit o bucata din stalpul de beton pe care vehiculul l-a lovit prima data aruncat direct in podul casei. Asa se explica de ce acoperisul imobilului a fost pur si simplu spart dupa ce bolidul s-a infipt in casa cu peste 200 km/ora.

Mai mult, impactul devastator a distrus pana si celalalt perete al casei, situat in partea opusa. Oamenii sunt socati si spun ca nu au mai vazut in viata lor asa ceva.

Si imaginile tragediei nu se opresc aici. Cand vehiculul a fost scos din casa, motorul acestuia nu era nicaieri. Anchetatorii l-au gasit in podul casei distruse.

Urmariti in materialul video declaratiile oamenilor, dar si imaginile surprinse de camerele de supraveghere amplasate pe raza localitatii Orasul Nou, judetul Satu Mare.

CITESTE SI:

Tragedie la Seini / actualizare: Accident cu o victima incarcerata decedata pe loc. La volan se afla un tanar de 19 ani din Bixad (FOTO, VIDEO)

CITESTE SI:

URMARE: Cine este tanarul mort in accidentul de la Seini? Satmareanul ar fi condus cu aproape 200 km/ora (VIDEO)

CITESTE SI:

Mărturii pline de tristeţe despre Georgian, băiatul de 19 ani care a murit decapitat după ce s-a înfipt într-o casă cu 200 km/oră

Te-ar putea interesa si

ÎNTRE COLŢIREA ŞI HIDEAGA: A rupt cu maşina un stâlp, apoi a ajuns pe câmp

Redactie

ACCIDENT ÎN ACEEAŞI ZONĂ / ACTUALIZARE: Două maşini s-au ciocnit pe Bd. Bucureşti (FOTO)

Vasile Dale

VIDEO: Bărbat filmat în timp ce sustrăgea două sticle de votcă la un supermarket din Baia Mare

Vasile Dale

2 mesaje

mo decembrie 29, 2018 at 10:31 pm

Deci sa intelegem ca in localitatea respectiva exista un singur semn de circulatie?

Raspunde
Radu decembrie 30, 2018 at 12:47 am

Precis era drogat, un om normal nu face așa ceva! Dar principalii vinovați sunt părinții, nu poți să dai mașina de zeci de mii de euro pe mâna unui asemenea specimen!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult