BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

SCANDAL ÎN GARA CFR BAIA MARE: Trenul Baia Mare – Jibou avea un singur vagon, neîncăpător pentru cei peste 130 de călători (VIDEO, GALERIE FOTO)

Scandal astăzi în Gara CFR Baia Mare. Trenul Regio 4046 de pe ruta Baia Mare – Jibou a fost neîncăpător pentru cei peste 130 de călători.

Motivul: trenul avea o locomotivă și un singur vagon în care încăpeau doar 80 de persoane.

Oamenii s-au așezat în față trenului și nu au plecat până când responsabilii CFR au adus încă un vagon. Abia după circa 35 de minute trenul a putut pleca din stație fiind nevoie și de intervenția oamenilor legii.

Un telespectator al TL Plus Baia Mare ne-a furnizat imagini video de la fata locului in care oamenii pur si simplu au fost revoltati.

CFR-ul in loc sa rezolve problema ivita a anutat jandarmeria si politia, care si-au facut imediat aparitia la fata locului.

De mentionat este si faptul ca toti oamenii aveau fie bilete de calatorie, fie abonamente.

Reprezentanții CFR spun că de regulă trenul are mai multe vagoane dar unele dintre ele se aflau în revizie. Problema a fost rezolvată în final iar reprezentanții CFR susțin că vor lua măsuri că pe viitor să nu mai fie astfel de incidente.

Te-ar putea interesa si

CORONAVIRUS: Program special la magazinele Dedeman și Brico Depot din Baia Mare

Vasile Dale

ATENȚIE: Au lăsat lucrarea de izbeliște. Oamenii se plâng că miroase îngrozitor a gaz, unul chiar a vomitat

Vasile Dale

FOTO CITITORI: ”Renovare” după incendiu! Acoperișul Căminului Cultural Poienile de Sub Munte refăcut cu materiale arse în incendiu

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.