BREAKING NEWSEveniment

INFO TRAFIC: Vizibilitate redusa din cauza ninsorii viscolite. Zapada pe toate drumurile (FOTO)

Actualizare date drumuri naționale. Ninge viscolit pe Dealul Stefanitei, vizibilutatea este redusă sub 200 de metri. Aceeași situație este semnalată în Pasul Prislop intre km 156 și km 180. Aici vizibilitatea este redusă sub 100 de metri de ninsoarea viscolită.

Stare parte carosabila: zăpadă framantata cu grosimea până la 1 cm pe DN 1C și E 58, respectiv DN 17C și DN 18, Dealul Hera, intre km 84 și km 94.

Pe DN 18 B sunt sectoare pe care stratul de zăpadă frământată măsoară 1 cm, dar și 3 cm.



Pe DN 18 in Pasul Gutâi stratul de zăpadă frământată are grosimea cuprinsă de până la 3 cm, dar sunt și porțiuni cu drum umed.

La Borsa, pe DN 18, inclusiv în Pasul Prislop stratul de zăpadă frământată măsoară până 1cm. S-a acționat cu 27 utilaje și împrăștiat 43 tone sare. In Pasul Gutâi și Pasul Prislop se lucrează cu autofreze.

Te-ar putea interesa si

MĂRȚIȘOR FOLCLORIC: Spectacol-cadou online al Ansamblului Folcloric Național Transilvania

Redactie

EXCLUSIV FOTO DOCUMENTE: Haos în școlile din Maramureș. Elevii din nouă comune, un municipiu și un oraș TREC SAU RĂMÂN în scenariul roșu

Redactie

TUPEU MAXIM: SE RECOMANDA COPILOT LA COMPANIA TAROM, SE CAZEAZA IN BAIA MARE, MANANCA SI BEA, APOI DISPARE (ACTUALIZARE 2 – VIDEO CAMERA SUPRAVEGHERE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult