Revenim cu informatii noi referitoare la cazul tragediei din Laschia, comuna Copalnic Manastur, prezentat duminica dimineata pe site-ul nostru.

Cu toate ca localnicii banuiau ca adolescenta de 18 ani gasita fara suflare in locuinta si-ar fi luat viata, medicii legisti au stabilit cu totul si cu totul altceva: decesul a suvernit datorita intoxicatiei cu dioxid de carbon emanat cel mai probabil de la o soba.

Un apartinator de-al tinerei ne-a scris. Redam in continuare mesajul primit: „Buna ziua ! Va scriu un legatura cu postare despre fata de 18 care „s-ar fi sinucis” din Laschia, totul fiind o minciuna. Azi s-a facut necropsia si fata nu a luat niciun medicament, nu si-a pus capat zilelor. Din cauza unei sobe ea a murit intoxicata cu dioxidul de carbon pe care l-a emanat soba. Va rugam actualizati sau stergeti postarea deoarece sunt doar minciuni, iar noi familia nu putem sa raspundem la atatea postari. Iar fata decedata fiind acuzata de persoanele care au citit stirea ca ea si-a pus capat zilelor”.

Dumitrita va fi condusa pe ultimul drum miercuri 16 ianuarie, de la ora 12, in localitatea natala.

Loading...

5 COMENTARII

  1. Domnule Dale, va rog verificati informatia, de unde stiti ca acel „apartinator” spune adevarul? Tot satul stie ca s-a sinucis, de asemenea toata lumea stie si de tentativa de sinucidere din finalul anului trecut….. de ce nu se spune adevarul? Fata s-a despartit de barbatul cu care era cuplata si acum o scoateti nevinovata???

  2. CINE SUNTETI VOI CA SA JUDECATI UN SUFLET ZBUCIUMAT !!!
    Rusine gunoaielor care vorbesc de rau o viata care abia a inceput…si a sfarsit tragic…indiferent de motive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.