Maramuresul Istoric

INSTANŢA A DECIS: Bărbatul din Vişeu de Sus care şi-a bătut concubina fracturându-i coastele a fost arestat preventiv

„Aducem la cunoştinţa opiniei publice că prin încheierea penală nr. 3/DL/22.01.2019, pronunţată în dosarul nr. 97/100/2018 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, arestarea preventivă pe o durată de 30 zile, de la 22 ianuarie 2019 până la 20 februarie 2019, inclusiv, a inculpatului S.G.D., în vârstă de 20 de ani, fără antecedente penale, domiciliat în loc. Vişeu de Sus, cercetat pentru tentativă la infracţiunea de omor, faptă prevăzută de art. 32 Cod penal raportat la art. 188 alin.1 şi 2 Cod penal.


Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, în noaptea de 26 spre 27 decembrie 2018, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, i-a aplicat concubinei sale în vârstă de 39 de ani, mai multe lovituri în zona feţei şi în zona toracică, cauzându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 30-45 zile de îngrijiri medicale şi i-au pus în primejdie viaţa, aceasta prezentând fracturi costale multiple, cu pneumotorax bilateral drenat.
Inculpatul a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş, dosarul urmând a fi înaintat Curţii de Apel Cluj pentru soluţionarea căii de atac, transmite Tribunalul Maramureş.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT FEROVIAR LA BISTRA / ACTUALIZARE: Maşina Poliţiei de Frontieră lovită de trenul Regio 4650, Sighet – Vişeu de Jos

Vasile Dale

CAMERĂ SUPRAVEGHERE – Un biciclist din Sighetu Marmației a fost lovit de un autoturism al cărui șofer nu i-a acordat prioritate

Vasile Dale

Ordin de protecție provizoriu, încălcat la câteva ore de la emitere de un sighetean de 47 de ani

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.