BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO – Un șmecheraș din Bușag cu bolid ”de Franța” a înjurat și era să lovească cu mașina un polițist local

Caz incredibil astăzi pe străzile din Baia Mare. Un cititor a filmat o scenă desprinsă parcă din filmele americane de acțiune.

Doar că s-a petrecut pe un bulevard din Baia Mare. Un echipaj al Poliției Locale a oprit lângă un autoturism Audi înmatriculat în Franța, care staționa într-o zonă interzisă.

Se pare că polițistii locali l-au rugat să se pună în mișcare pentru că e interzisă staționarea. În acel moment, bărbatul de la volan, un individ din Bușag conform informațiilor noastre, a început să îi înjure ca la ușa cortului pe agenții de la Poliția Rutieră Locală Baia Mare.



Polițiștii au coborât pentru a-i cere actele doar că în acel moment bărbatul a adresat cuvinte obscente și a demarat în trombă. A trecut la câțiva centimetri de unul dintre agenții de la Poliția Locală.

Echipajul rutier al Poliției Locale a trecut la urmărirea acestuia, reușind să îl identifice și să îl oprească în trafic. Cuvintele jignitoare la adresa agenților au continuat. După ce l-au identificat bărbatul a fost sancționat contravențional, urmând ca acest caz să fie preluat de Poliția Națională.

Vom reveni

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE / SIGHETU MARMAŢIEI: O fată de 14 ani accidentată de o maşină pe trecerea pentru pietoni (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV: LUCRĂRI DE MÂNTUIALĂ – Elevii de la Colegiul Național ”Gheorghe Șincai” în pericol: le cade tavanul în cap copiilor. Fotografii incredibile (actualizare – video)

Vasile Dale

AFACERERE SUB SECHESTRU – Ce bunuri i-a confiscat FISCUL Tabitei Cherecheș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult