EvenimentNational

Momentul în care o femeie e atacată de porcul mistreţ, în oraşul sălăjean Şimleu Silvaniei (Video)

Porcul mistreţ care a ajuns liber pe străzile oraşului Şimleu Silvaniei a fost filmat în momentul în care a atacat o femeie, în faţa unui magazin. Cu mare noroc, ea a reuşit să se salveze în ultimul moment, însă animalul i-a distrus geanta.

Scena şocantă a fost filmată de o cameră de supraveghere amplasată în magazin.

Pe aleea din faţa magazinului poate fi văzută femeia venind în fugă către uşa de la intrare. Pe urmele sale, la o distanţă foarte mică, este un porc mistreţ.

Femeia trage de uşă şi reuşeşte cu mare noroc să intre. Mistreţul îi apucă în schimb geanta şi, cu mişcări furioase, o distruge. Martoră la scenă, angajata magazinului este vizibil speriată, la fel şi o clientă.

Femeia urmărită de mistreţ a fost rănită în timpul goanei şi a fost transportată la spital, unde i-a fost curăţată rana şi i s-a făcut vaccin anti-tetanos. Mistreţul a atacat-o pe stradă după ce a ieşit dintr-un tufiş.

O altă victimă, un bărbat de 62 de ani, a fost şi el muşcat de porcul mistreţ şi a fost tratat de medici. (Sursa: Observator Antena1.ro)

Te-ar putea interesa si

ŞI-A PIERDUT LIBERTATEA: Băimărean, condamnat pentru ultaj, identificat şi încarcerat de poliţişti

Vasile Dale

PERICOL DE ACCIDENTE PE DN 1C (E 58) BAIA MARE – SATU MARE. SE FREZEAZA DRUMUL IAR SEMNALIZARILE SUNT DEFICITARE (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

ACCIDENT – Impact violent între Rogoz și Târgu Lăpuș. O femeie rănită (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

Porcu februarie 8, 2019 at 6:09 pm

Aveți nevoie de mai multi branconieri

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.