Recomandate

FURT CU UN PREJUDICIU DE 40.000 DE LEI: Percheziţie domiciliară efectuată de poliţişti la o femeie din Bârsana

În cadrul activităţilor de urmărire penală desfăşurate pentru soluţionarea unui furt cu un prejudiciu de 40.000 de lei, vineri, 08 februarie, poliţiştii din Bârsana au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară emis de Judecătoria Dragomireşti, pe numele unei femei din Bârsana. Aceasta este bănuită că a favorizat activitatea infracţională, acceptând ca autorii să ascundă în locuinţa sa bunurile sustrase dintr-un imobil din aceeaşi localitate.


Alături de poliţiştii din Bârsana, la activităţi au participat şi poliţişti din Sighetu Marmaţiei, de la Secţia 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag, luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Maramureş şi un poliţist din cadrul Poliţiei de Frontieră Sarasău.
În urma percheziţiilor, poliţiştii au găsit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, obiecte electrocasnice şi electrice, produse cosmetice, precum şi alte bunuri susceptibile a proveni din activităţi infracţionale.

Sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomireşti poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt, tăinuire şi distrugere. (foto arhivă)

 

Te-ar putea interesa si

VIȘEU DE SUS: ”Fasole” prins de polițiști, reținut 24 de ore. Magistrații l-au pus în libertate, sub control judiciar

Vasile Dale

BRACONAJ: BORSEAN RETINUT DUPA CE A IMPUSCAT UN CERB. SUSPECTUL ABIA LIBERAT DIN PENITENCIAR (FOTO)

Vasile Dale

INCONȘTIENȚĂ LA DRUMUL MARE: Au aprins miriștea, iar focul s-a întins spre DN 1C. Traficul este în pericol (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.