Descoperire macabra astăzi după amiază în apele Barajului Firiza din Baia Mare. Un cititor al site-ului vasiledale.ro ne-a scris despre faptul că o persoană decapitată ar fi fost găsit acolo iar zona este împânzită la această ora de polițiști.

”Trupul ar fi fost găsit într-o parte iar capul în altă parte” ne-a scris cititorul nostru. Imediat am luat legătura cu biroul de presă pentru confirmarea informațiilor.

”Astăzi în jurul orei 14.00, Politia municipiului Baia Mare a fost sesizata ca in zona Barajului Firiza se afla o persoana decedata. La fata locului s-a deplasat o echipa complexa de cercetare care desfasoara verificari in vederea identificarii persoanei si stabilirii imprejurarilor in care a decedat” a declarat în pentru vasiledale.ro, Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș. (foto arhivă ISU Maramureș)

ACTUALIZARE

Conform informațiilor noastre o parte din cadavru a fost găsit la malul lacului, în apă. O altă parte ar fi fost găsită într-o altă zonă. Anchetatorii nu au reușit să îl identifice din cauza stării avansate de descompunere. Nu se exclude posibilitatea ca animalele sălbatice să îl fi devorat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.