Important

INFRACŢIUNI „LA PACHET”: Beţi la volan şi fără permis, în vizorul poliţiştilor maramureşeni

Nicio scuză nu este acceptată atunci când urcaţi la volan şi conduceţi fără a avea acest drept! Dacă consideraţi că puteţi face acest lucru noaptea, întrucât nu veţi fi opriţi, vă înşelaţi! Poliţiştii sunt mereu la datorie, 24 de ore din 24 şi desfăşoară activităţi pentru prevenirea unor tragedii şi combaterea cauzelor generatoare de accidente. În primele patru ore ale zilei, poliţiştii au prins în flagrant trei persoane care conduceau fără a deţine permise. Două dintre acestea erau în stare de ebrietate.

Azi-noapte, în jurul orei 01.00, poliţiştii au oprit pentru verificări un autoturism condus pe bulevardul Independenţei din Baia Mare. La volan a fost identificat un bărbat de 34 de ani, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Băimăreanul este acum cercetat în cadrul dosarului penal întocmit pe numele lui.

Trei ore mai târziu, la Borşa, poliţiştii au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism condus pe strada Strâmtura, care nu avea aplicate numere de înmatriculare. La volan a fost identificat un tânăr de 31 de ani, din oraş. Verificările poliţiştilor au relevat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule iar testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0.69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal şi este cercetat pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

Infracţiuni „la pachet” au fost constatate şi de poliţiştii din Cavnic. Puţin după miezul nopţii, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, aceştia au oprit pentru verificări un autoturism condus pe strada 22 Decembrie din oraş. La volan se afla un minor de 15 ani, iar în calitate de pasager era proprietarul autoturismului, un tânăr de 18 ani. Întrucât emana halenă alcoolică, minorul care conducea a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis, conducere sub influenţa alcoolului şi încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumul public unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Bărbat condamnat la 2 ani şi 8 luni închisoare cu executare, depus după gratii de poliţişti

Circulaţia pe drumurile publice implică respectarea unui cumul de reguli ce contribuie la siguranţa tuturor participanţilor la traficul rutier. Ignorând regulile, îi ignoraţi pe ceilalţi, ignoraţi siguranţa şi riscaţi să vă pierdeţi libertatea! Este şi cazul unui bărbat domiciliat în Berinţa, depus ieri după gratii de poliţişti.

Pe numele acestuia, Judecătoria Târgu Lăpuş a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani şi 8 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.
Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a fost încarcerat ieri de poliţişti şi depus în Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei.

 

Te-ar putea interesa si

Cum să creezi conținut online care să vândă? 

Vasile Dale

RUTIERE: Patru conducători auto prinşi băuţi la volan

Redactie

Ionel Bogdan: Tabere de vară pentru 282 olimpici maramureșeni, parte a programului “Susținem excelența”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.