Sport

SCHI. FIS CHILDREN TROPHY POIANA BRAŞOV: Maramureșeanca Jennifer Barbara Nagy Remetean, locul II la Slalom Uriaș, categoria 12-14 ani

Federația Română de Schi și Biathlon, organizează Poiana Brașov FIS Children Trophy. Competiția pentru tineret de nivel internațional este dedicată exclusiv schiului alpin şi cuprinde două probe: SLALOM URIAȘ și SLALOM, pentru cei mai talentați tineri schiori, fete și băieți, la categoriile de vârstă 12-14 ani și 14-16 ani.

Sportiva româncă Ruxandra Ticsa Săndulean a încheiat cu al 5-lea timp (1.38.66), în proba de Slalom Uriaș. La categoria fete cadete, alături de Ruxandra Săndulean, tot pe locul 5 – la egalitate, a fost și sportiva Leona Trifu.

Proba de Slalom Uriaș a fost câștigată de austriaca Antonia Weisser (1:29.02). Christina Pichler, tot o austriacă, a obținut locul secund, urmată de sportiva Ungariei, Anna Kiss.

Proba de Slalom Uriaș la masculin a fost câștigată tot de un reprezentant al Austriei.

La categoria de vârsta sub 16 ani, masculin, competiția a fost câștigată de austriacul Manuel Muigg, în 1;30.97, secondat de conaționalul Michael Aschaber. Locul al III-lea pe podium a fost adjudecat de bulgarul Kaferinov, urmat de Aserios Mpakas din Grecia! Românul Vasile Baran s-a clasat pe poziția a V-a.( 1.35.31).

Concursul la sub 14 ani a fost câștigat de Boiana Radeva, din Bulgaria în 49.83. Reprezentanta României, Jennifer Barbara Nagy Remetean (50.40) s-a clasat pe poziția a II-a, urmată de Stefani Valeva, din Bulgaria. Antonia Ruxandra Pahonțu a ocupat locul IV.

Matei Oancea a obținut cel mai bun timp dintre sportivii noștri. A terminat în 50.08 și și-a adjudecat locul al doilea, pe podium. Poziția a III-a a fost ocupată de Răzvan Trăistaru, iar pe locul 4 a incheiat David Daniel Harangi. Competiția a fost câștigată de bulgarul Borislav Hadjistoianov (47.84).

FIS Children Trophy va fi organizat în România până în 2022, fiind înscris în calendarul Federației Internaționale de Schi, pentru încă trei ani.

sursa Observatorul de Braşov.

 

Te-ar putea interesa si

FOTBAL. LIGA A IV-A. JUNIORI A1 – Minaur Baia Mare, campioana Maramureșului

Vasile Dale

FINALA: Minaur Baia Mare a promovat în Liga 2. Minaur Baia Mare – CS Hunedoara 4-1 (1-2 în tur)

Redactie

Creștere fără precedent a pieței de coaching din România. Pandemia și crizele cauzate de războiul din Ucraina au provocat presiuni uriașe pe zona de management a companiilor

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.