Polițiștii băimăreni de investigații criminale au rezolvat un nou caz de furt și au reușit recuperarea prejudiciului în valoare de 1.600 de lei. Părțile s-au împăcat, ceea ce însemnă că autorul faptei nu va răspunde penal.


Miercuri seara, la ora 23.00, la Poliția municipiului Baia Mare, s-a prezentat un bărbat care a reclamat că în intervalul cât a lipsit din locuința sa, persoane necunoscute au pătruns în incintă prin forțarea ferestrei și au sustras un laptop.

Polițiștii au demarat investigațiile și au identificat a doua zi persoana bănuită de comiterea furtului, un tânăr de 18 ani, vecin cu victima. Întrucât prejudiciul a fost recuperat în totalitate, partea vătămată nu mai dorește tragerea la răspundere penală a autorului.

Un tânăr care a încercat să se sustragă de la executarea pedepsei dispuse de instanţă, depistat de poliţişti

La data de 22 februarie a.c., Judecătoria Baia Mare a emis pe numele unui tânăr de 18 ani, din Baia Mare, mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Măsura privativă de libertate a fost dispusă pe numele tânărului ca urmare a comiterii mai multor infracţiuni de furt calificat. Luni, 25 februarie, acesta a fost dat în urmărire naţională.
Ieri, 27 februarie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale l-au depistat şi depus într-un centru de reţinere şi arest preventiv în vederea executării pedepsei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.