Important

UN NOU CAZ DE FURT ÎN BAIA MARE: A furat un laptop din vecini, dar nu va răspunde penal

Polițiștii băimăreni de investigații criminale au rezolvat un nou caz de furt și au reușit recuperarea prejudiciului în valoare de 1.600 de lei. Părțile s-au împăcat, ceea ce însemnă că autorul faptei nu va răspunde penal.


Miercuri seara, la ora 23.00, la Poliția municipiului Baia Mare, s-a prezentat un bărbat care a reclamat că în intervalul cât a lipsit din locuința sa, persoane necunoscute au pătruns în incintă prin forțarea ferestrei și au sustras un laptop.

Polițiștii au demarat investigațiile și au identificat a doua zi persoana bănuită de comiterea furtului, un tânăr de 18 ani, vecin cu victima. Întrucât prejudiciul a fost recuperat în totalitate, partea vătămată nu mai dorește tragerea la răspundere penală a autorului.

Un tânăr care a încercat să se sustragă de la executarea pedepsei dispuse de instanţă, depistat de poliţişti

La data de 22 februarie a.c., Judecătoria Baia Mare a emis pe numele unui tânăr de 18 ani, din Baia Mare, mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Măsura privativă de libertate a fost dispusă pe numele tânărului ca urmare a comiterii mai multor infracţiuni de furt calificat. Luni, 25 februarie, acesta a fost dat în urmărire naţională.
Ieri, 27 februarie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale l-au depistat şi depus într-un centru de reţinere şi arest preventiv în vederea executării pedepsei.

Te-ar putea interesa si

Președintele Consiliul Județean Maramureș a primit titlul de “Cetățean de onoare al Raionului Hîncești” din Republica Moldova

Vasile Dale

DESPRE INCIDENTUL DINTRE DOUĂ CADRE DIDACTICE: SLI MM condamnă violența de orice fel

Redactie

IMPORTANT: Anunț pentru cetățenii ucraineni care doresc să se angajeze pe teritoriul României și pentru agenții economici

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.