BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIVITATE: INCREDIBIL – Polițistul de la ”2 și-un sfert” amendat de 40 de ori pana acum de Poliția Locală. L-a amendat și rutiera

Revenim cu informații noi referitoare la cazul prezentat de noi în urmă cu două zile când un autoturism Skoda înmatriculat în Cehia, era ”abandonat” pe trotuarul de vis-a-vis de Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș. Avem răspunsurile oficiale furnizate atât de Poliția Maramureș, cât și de Poliția Locală Baia Mare.

IPJ Maramureș:

”Pentru corecta informare a opiniei publice cu privire la aspectele semnalate pe site-ul www.vasiledale.ro privind modul nelegal de oprire a unui autoturism pe str. 22 Decembrie din Baia Mare, în faţa Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, vă comunicăm următoarele:



Din verificările efectuate până în acest moment rezultă că autoturismul, înmatriculat în Cehia, îndeplinește condițiile legale pentru a circula pe drumurile publice, fiind asigurat pentru răspundere civilă auto, asigurarea fiind valabilă pe perioada 09.08.2018-08.07.2019.

Pentru nerespectarea regulilor privind oprirea voluntară a autovehiculului, în zona de acțiune a indicatorului ,,Oprirea interzisă”, în baza prevederilor Art. 145, lit. a din Regulamentul de aplicare a O.U.G.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, conducătorului auto i-a fost aplicată o sancțiune contravenţională” se precizează în comunicatul primit.

Poliția Locală Baia Mare

În evidențele noastre autoturismul la din fotografii figurează în baza de date a Poliției Locale Baia Mare având 40 de sancțiuni contravenționale. 38 dintre acestea au fost aplicate în cursul anului 2018 iar 2 în acest an. Sancțiunile au fost aplicate fie pentru parcare pe locuri pentru persoanele cu handicap, fie pe locuri special amenajate dar fără a avea tichet de parcare, fie ”parcare” direct pe trotuar.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIVITATE: Un smecheraș de la ”2 și-un sfert„ își parchează mașina direct pe trotuar lângă IPJ Maramureș (galerie foto)

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO CAMERĂ BORD: Șofer inconștient pe DN18B. Era să se lovească cu autospeciala de poliție

Vasile Dale

A DISTRUS PATRU MASINI: BEAT FARA PERMIS A URCAT LA VOLANUL UNUI AUDI. DUPA ACCIDENT A FUGIT (FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

MĂSURI: Directorul DRDP Cluj ar putea fi demis din cauza DN18B Baia Mare -Tg. Lăpuş

Vasile Dale

1 mesaj

Securist martie 3, 2019 at 10:22 am

Cam exagerat de multe amenzi, poate are probleme psihice 😉

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult