Tara Lapusului

PREVENIRE: Lăpuşenii, informaţi despre ce trebuie să facă pentru a nu deveni victime ale infracţiunii de furt din locuinţă

Obiectivul pe care-l au poliţiştii atunci când desfăşoară activităţi preventive este siguranţa, atât a persoanelor cât şi a bunurilor pe care acestea le deţin. Tema abordată recent de poliţiştii din Târgu Lăpuş a fost legată de siguranţa bunurilor din locuinţe. Peste 50 de persoane au fost informate cu privire la ce trebuie să facă şi ce trebuie să evite, pentru a nu deveni ţinte ale hoţilor şi victime ale infracţiunii de furt din locuinţă.

Infractorii au şanse foarte mici atunci când nu le oferim oportunităţi. Astfel, lăpuşenii au fost sfătuiţi să fie cu băgare de seamă la persoanele pe care le lasă să intre în locuinţă, întrucât acestea pot avea diferite intenţii, să nu deschidă uşa unor necunoscuţi, cerşetorilor sau celor care vin să promoveze diferite oferte! Totodată, este extrem de important să-şi asigure uşile de acces în locuinţe, să evite să lase geamurile rabatate sau deschise atunci când pleacă de acasă şi să nu păstreze la vedere bunuri de valoare.

Odată puse în aplicare, sfaturile preventive vă pot feri de neplăceri! În situaţia în care sunteţi victima sau martorul unei infracţiuni, sesizaţi de îndată poliţia, încercând să oferiţi cât mai multe detalii care pot ajuta la identificarea şi prinderea infractorilor!



Te-ar putea interesa si

CUM ÎŞI BAT JOC AUTORITĂŢILE: Motivul halucinant al decesului pădurarului ucis în Maramureş, trecut pe decizia pentru pensia de urmaş (FOTO DOCUMENT)

Vasile Dale

TRAGEDIE LA CERNEŞTI: Un bărbat de 45 de ani a căzut de pe o scară metalică. Nu a mai putut fi salvat

Redactie

VIDEO EXCLUSIV – Un bebeluş de 9 luni a murit într-un incendiu violent la Tg. Lăpuş. Părinții erau în vecini. Ce spun pompierii şi poliţiştii (actualizare) – GALERIE FOTO

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult