BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

SINGURUL MEDIC ESTE ÎN CONCEDIU: SUSPECTUL DUBLEI CRIME DE PE STRADA GĂRII VA FI EXPERTIZAT PSIHIATRIC ABIA SĂPTĂMÂNA VIITOARE

Informații incredibile ne parvin de la spitalul de psihiatrie din Sighetu Marmației, acolo unde a ajuns ieri bărbatul suspectat de dubla crimă de pe strada Gării din Baia Mare. Acolo, psihologul unității este în concediu de odihnă iar expertiza pentru a vedea dacă suspectul a comis faptele cu discernământ sau nu, NU SE POATE REALIZA în acest moment.

„Până în 11 martie psihologul nostru este în concediu. De asemenea, noi la Spitalul Municipal Sighetu Marmației nu avem expert pe Medicină Legală și va trebui să vină unul de la Baia Mare.

În 12 martie, vom constitui comisia de expertiză pentru a putea realiza raportul, să vedem dacă persoana suspectă a avut sau nu discernământ. Potrivit raportului de ordonanță, avem la dispoziție 30 de zile pentru realizarea expertizei medico-legale psihiatrice”, a declarant doctorul Petru Stan, medic șef al Secției de Psihiatrie III din cadrul Spitalului Municipal Sighetu Marmației.



Potrivit cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, bărbatul suspect de crima din cartierul Gării din Baia Mare nu are un comportament deosebit, este cooperant și liniștit.

CITEȘTE ȘI:

DOUA CRIME ÎN BAIA MARE: Doi bărbați și o femeie au fost găsiți uciși. O altă femeie este în comă la Spitalul Județean. Polițiștii caută criminalul (ACTUALIZARE 4)

CITEȘTE ȘI:

ULTIMA ORĂ: A fost identificat un suspect în cazul crimelor de pe Gării

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Șoferul BMW-ului care a murit azi noapte la Mireșu Mare a băut țuică înainte de a urca la volan. Totul a fost transmis LIVE pe facebook

Vasile Dale

EXCLUSIV: Accident grav între Stejarul și Șomcuta Mare. Un microbuz cu şapte cetăţeni din Republica Moldova s-a răsturnat pe plafon (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

SVSU Mireșu Mare – locul 1 la concursul profesional al serviciilor pentru situații de urgență Maramureș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult