Un bărbat a profitat de neatenţia unei femei, angajată a unei societăţi comerciale şi a pus mâna pe portofelul acesteia, ce se afla pe birou, cu intenţia de a-l sustrage. Nu a reuşit însă să-şi ducă planul la bun sfârşit, întrucât chiar în acel moment a fost văzut de un bărbat care a intervenit şi l-a reţinut. Apoi, martorul a sesizat poliţia.

Fapta le-a fost sesizată poliţiştilor ieri, 06 martie, în jurul orei 11.15. Imediat a fost identificată un bărbat de 44 de ani, domiciliat în oraşul Tăşnad, care şi-a recunoscut fapta, dar şi victima. Portofelul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate iar pe numele bărbatului poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Implicarea şi interesul manifestat faţă de protejarea bunurilor celuilalt, care poate fi un necunoscut, constituie ceea ce numim spirit civic, iar poliţiştii apreciază şi încurajează atitudinile de acest gen. Persoanele care procedează în acest fel constituie un exemplu pentru întreaga comunitate. Astfel, poliţiştii îi mulţumesc bărbatului care l-a reţinut şi vă recomandă să sesizaţi 112 de fiecare dată când sunteţi victima sau martorul unei fapte antisociale şi să interveniţi doar atunci când consideraţi că nu vă este pusă în pericol viaţa sau integritatea fizică!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.