BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricNationalRecomandate

ACTUALIZARE: Trenul accelerat Sighetu Marmaţiei – Bucureşti a deraiat la Coşbuc (FOTO, VIDEO)

Un incident a avut loc în această seară în localitatea Coşbuc, judeţul Bistriţa. Trenul accelerat  Sighetu Marmaţiei – Bucureşti a sărit de pe şine, chiar la trecerea la nivel cu calea ferată cu DN 17C, care leagă Maramureşul de Bistriţa.

Traficul feroviar şi cel rutier este blocat.

Imaginile ne-au fost trimise Ivan Croitor, un maramureşean blocat în trafic în zona respectivă.

 

 

ACTUALIZARE – Comunicat ISU Bistriţa

„În localitatea Cosbuc, trenul accelerat Sighetu Marmatiei – Bucuresti Nord a deraiat, locomotiva și primul vagon (1 osie), chiar la trecerea peste drumul național 17, care face legatura dintre Maramures și Bistrita. În acest moment atât traficul feroviar, cât și traficul rutier sunt blocate. Nu sunt înregistrate victime. În momentul de față sunt alocate echipe de interventțe de la CFR, SVSU Coșbuc, echipajul pentru descarcerări grele din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița, un echipaj de prim ajutor SMURD și echipaje de poliție”, informează ISU Bistrița.

ACTUALIZARE – Comunicat CFR

„Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar este închis la această oră între staţiile Coșbuc și Telciu, după ce un vagon din compunerea trenului R 4136, care circulă în relația Sighetu Marmației – Dej Călători, a deraiat de un boghiu la intrare în staţia Coșbuc, în zona trecerii la nivel cu calea ferată. Niciun călător nu a fost rănit, toți cei 20 de pasageri vor fi preluați cu un microbuz până în stațiile Beclean pe Someș și Dej Călători, de unde își vor continua călătoria cu alte trenuri care circulă pe traseu comun.

La fața locului se va interveni cu un tren de ajutor cu vinciuri hidraulice, pentru repunerea pe şină a boghiului, urmând ca apoi personalul feroviar să verifice starea liniei şi să intervină pentru eventuale remedieri din punct de vedere tehnic, proceduri necesare pentru redeschiderea traficului feroviar în condiţii de siguranţă”, transmite CFR, într-un comunicat de presă.

ACTUALIZARE: S-a reluat traficul rutier

La ora 23.00 traficul rutier s-a reluat pe DN17C, singura legătura dintre Bistrița Năsăud și Maramureș, prin pasul Dealul Ștefăniței.

Te-ar putea interesa si

DETALII CUTREMURĂTOARE DESPRE CAZUL DE LA VIŞEU DE SUS: Tinerii germani erau legaţi cu funii şi înhămaţi la căruţă

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: Am demascat groapa de gunoi ilegală de la Petrova, au ”deschis” alta în Rozavlea (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Condamnat la 5 ani cu executare în primă instanță, primarul Cherecheș s-a întors în PSD

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.