BREAKING NEWSRecomandate

JUDECĂTORII AU DECIS: Cei doi băimăreni prinși cu droguri au fost arestați preventiv

Aducem la cunoştinţa opiniei publice că prin încheierea penală nr. 12/DL/07.03.2019, pronunţată în dosarul nr. 426/100/2018 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Maramureș, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, de la 7 martie 2019 până la 5 aprilie 2019, inclusiv, a inculpaţilor P.F., în vârstă de 34 de ani, domiciliat în Mun. Baia Mare, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de deţinere de droguri de risc şi mare risc pentru consum propriu, introducere în ţară de droguri de risc şi trafic de droguri de risc, şi B.B.D., în vârstă de 25 de ani, domiciliat în Mun. Baia Mare, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de deţinere de droguri de risc şi mare risc pentru consum propriu şi trafic de droguri de risc şi mare risc.

Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului P.F., instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, la începutul anului 2019, a introdus în ţară droguri de risc, iar în perioada 1 ianuarie-6 martie 2019 a deţinut şi traficat atât droguri de risc cât şi de mare risc, în cantităţi totale de 51,2 grame cocaină, 4 comprimate MDMA şi 2.562,1 grame cannabis.

De asemenea, pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului B.B.D., instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, în perioada 2016 – 2019, a deţinut în vederea consumului propriu şi a oferit şi vândut altor persoane droguri de risc şi de mare risc în cantităţi totale de 45 grame cannabis, 2,5 grame cocaină şi 6,5 grame MDMA.



Inculpaţii au contestat hotărârea Tribunalului Maramureş, dosarul urmând a fi înaintat Curţii de Apel Cluj pentru soluţionarea căii de atac.

CITEȘTE ȘI:

30 lei gramul de drog: Doi băimăreni reținuți pentru trafic internațional de droguri. S-a găsit cocaină, ecstasy și arme (galerie foto)

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT RUTIER LA SEINI: O femeie care consumase alcool s-a urcat la volan şi a intrat cu maşina într-u podeţ

Redactie

ACCIDENT GRAV LA SATULUNG / ACTUALIZARE: Patru victime după ce o maşină s-a izbit de o casă din lemn. Ce spune IPJ Maramureş (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

INCONȘTIENȚI PE ȘOSELELE DIN MARAMUREȘ: Impact frontal evitat in ultiul moment – Polițiștii de la rutieră sunt legați la mâini de o legislație rutieră tâmpită (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult