BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

ACTUALIZARE / SIGHETU MARMAŢIEI: O fată de 14 ani accidentată de o maşină pe trecerea pentru pietoni (FOTO/VIDEO)

Un accident de circulație s-a petrecut în seara zilei de 10 martie a.c., în jurul orei 19:05, în Sighetu Marmației. O fată a fost lovită de un autoturism pe trecerea de pietoni din zona „BIG”.

Conform martorilor, o femeie aflată la volanul unui Audi ar fi declarat că fata ar fi început traversarea drumului în fugă, motiv pentru care nu a observat-o și nici nu a avut timp suficient pentru a opri.

Martorii declară că impactul a fost destul de violent, fata începând speriată să o strige pe mama ei. Potrivit martorilor, fata ar avea vârsta în jur de 14 ani.

La fața locului a sosit în foarte scurt timp o ambulanță aparținând SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale victimei.

Actualizare

Conform ultimelor informaţii, starea victimei nu ar fi gravă. Adolescenta ar fi fost transportată la Centrul de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei, pentru investigaţii suplimentare.

O cauză favorizantă pentru producerea accidentului este aceea că iluminatul public din zonă nu era funcțional în acel moment. Este foarte probabil că dacă iluminatul ar fi funcționat, șoferița ar fi observat pietonul mai repede și ar fi reușit să oprească la timp. În ultimele luni, iluminatul public din Sighet nu este funcțional 100%, aproape zilnic apărând zone din oraș unde acesta nu este funcțional.

Actualizare – IPJ Maramureş

Ieri, 10 martie, puţin după ora 19.00, pe strada Bogdan Vodă din Sighetu Marmaţiei a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.

O minoră în vârstă de 15 ani, care se afla angajată în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător din dreptul unei pizzerii, a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism condus de o femeie de 42 de ani din Vadu Izei. În urma impactului minora a fost transportată la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, ulterior fiind transferată la Spitalul Judeţean din Baia Mare pentru continuarea investigaţiilor medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest , rezultatul fiind zero. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa sighet247. Foto/video: Alexandra Bikfalvi, Daniel Nagy

Te-ar putea interesa si

Hora la Prislop, ediția 51 – liant între comunități (foto)

Vasile Dale

MARAMUREŞ: Percheziții la grupări infracționale specializate în trafic de droguri și persoane – VIDEO

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Iarnă în toată regula. Haos pe DN 18, în Pasul Gutâi – actualizare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.