EvenimentNational

ACCIDENT: Un șofer din Maramureș a ajuns cu camionul direct într-un copac (foto/video)

Un camion plin cu vatelină a intrat într-un copac, după ce șoferul a pierdut controlul mastodontului. Accidentul s-a produs în Blăjenii de Sus, județul Bistrița Năsăud. Șoferul a rămas încarcerat.

Accidentul s-a produs în urmă cu puțin timp, pe DJ 151. Din primele informații rezultă că șoferul unui camion a pierdut controlul volanului, a ajuns cu mastodontul în afara părții carosabile, unde a lovit un copac.

Camionul era încărcat cu vatelină. Șoferul a rămas încarcerat între fiarele mastodontului, având nevoie de ajutorul pompierilor militari din cadrul ISU Bistrița pentru a se elibera.

Din fericire viața nu îi este pusă în pericol, acesta suferind leziuni la nivelul membrelor inferioare. Șoferul a primit îngrijiri medicale la fața locului de la un echipaj SAJ și este transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Bistrița a Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

UPDATE:

Șoferul are 45 de ani și este din Maramureș. Camionul cu remorcă pe care îl conducea este înmatriculat tot în Maramureș. Acesta conducea pe relația Beclean- Bistrița, pe drumul județean 151, iar la intrare în localitatea Blăjenii de Sus, bărbatul nu a adaptat viteza la condițiile de drum la ieșirea dintr-o curbă, a pierdut controlul volanului și a ajuns în decor, unde a lovit un copac.

Un localnic din zonă a fost alertat de bubuitura puternică și a încercat să îl ajute pe șofer. Constatând că este prins în cabină, acesta a hotărât să aștepte pompierii militari, pentru a nu-i agrava starea extrăgându-l. Potrivit martorului, bărbatul acuza dureri puternice la unul dintre picioare, însă era conștient și cooperant. (sursa foto, text și video – Bistriteanul.ro)

Te-ar putea interesa si

GRABA STRICĂ TREABA: Moment incredibil surprins de o cameră de bord pe DN 1C (VIDEO)

Vasile Dale

PANICĂ ÎN ZONA BERINŢA: Un stâlp s-a prăbușit peste un autobuz plin cu elevi (FOTO/ACTUALIZARE)

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Mii de oameni la ediția din acest an a evenimentului Crăciun în Maramureș

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.