Recomandate

ÎNCĂ UNUL: Băimărean arestat preventiv pentru trafic de droguri

Tribunalul anunţă arestarea preventivă a tânărului de 24 de ani din Baia Mare pentru trafic de droguri de mare risc.

„Aducem la cunoştinţa opiniei publice că prin încheierea penală nr. 17/DL/23.03.2019, pronunţată în dosarul nr. 536/100/2018 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Maramureş, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 23 martie 2019 şi până la data de 21 aprilie 2019, inclusiv, a inculpatului T.G., în vârstă de 24 de ani, domiciliat în Mun. Baia Mare, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, prevăzute de art. 2 alin. 2 din Legea nr. 143/2000.
Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului, instanţa a reţinut că, în data de 22 martie 2019, lucrătorii de poliţie judiciară care s-au deplasat la locuinţa acestuia în scopul înmânării unei citaţii, l-au surprins pe casa scării deţinând asupra sa o cantitate mare de droguri, respectiv 51,9 grame substanţă care conţine MDMA (drog de mare risc cuprins în Tabelul anexă nr. I din Legea nr. 143/2000) şi 94 de comprimate cu logo-ul „Mojo Jojo” care conţin ca substanţă activă 2C-B (drog de mare risc cuprins în Tabelul anexă nr. II din Legea nr. 143/2000).
Inculpatul a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş, dosarul urmând a fi înaintat Curţii de Apel Cluj pentru soluţionarea căii de atac”, se arată în comunicatul transmis de Tribunaşlul Maramureş.

Te-ar putea interesa si

BAIA MARE: Conducere sub influența substanțelor psihoactive și deținere de substanțe interzise

Vasile Dale

VIDEO: Nervi întinşi la maxim la Petea. Se stă la coadă cu orele

Redactie

GRINDINA A FĂCUT PRĂPĂD ÎN UNELE ZONE DIN JUDEŢ: Ro-Alert iarăşi nu a funcţionat la timp (FOTO EXCLUSIV)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.