Eveniment

IPJ MARAMUREŞ: Amenzi de peste 10.000 de lei aplicate participanţilor la trafic indisciplinaţi

Ieri, 28 martie, poliţiştii maramureşeni au acţionat pe drumurile publice de pe raza judeţului pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun prin încălcarea regulilor de circulaţie.

Poliţiştii din Cavnic, Seini, Secţiile 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag şi 6 Poliţie Rurală Sarasău au verificat peste 100 de autovehicule aflate în trafic şi, în aproape jumătate din cazuri, au constatat abateri de la normele rutiere.

Astfel, au fost aplicate 49 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 10.200 de lei. Totodată poliţiştii au reţinut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, trei permise de conducere.

La Cavnic şi la Seini, unde s-a acţionat împreună cu reprezentanţii Registrului Auto Român Maramureş, au fost reţinute cinci certificate de înmatriculare pentru expirarea verificării tehnice periodice a autovehiculelor.

Te-ar putea interesa si

Circulație rutieră în condiții de iarnă. Zăpadă de 50 cm la stația meteo Iezer

Redactie

SA FIE ADEVARAT? AFLA CINE ESTE PRINCIPALUL SUSPECT IN CAZUL ORIBILEI CRIME DE LA VISEU DE SUS. INCA NU A FOST PRINS. ESTE RECIDIVIST (FOTO EXCLUSIVITATE)

Vasile Dale

VIDEO: MOMENT EMOȚIONANT – O femeie și-a luat adio de la iubit înainte de a intra în arestul Poliției. ”Florineeeeee… o să vin în vizită!”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.