BREAKING NEWSEvenimentNational

SĂLTAT DE MASCAȚI DIN TRAFIC: Cu permisul suspendat conducea și drogat la volan un bărbat din Negrești-Oaș conducea fără probleme (GALERIE FOTO)

Șoferul reținut în trafic astăzi – în zona Pieței Mari – a fost depistat pozitiv în urma prelevării de probe biologice de sânge. Medicii i-au găsit urme de cocaină și canabis în sânge. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de circa 50 de ani, din Negrești-Oaș, care avea și permisul suspendat.

Acesta a fost săltat astăzi , în jurul orei 11.00, de către luptătorii Serviciului de Acțiuni Speciale, polițiștii din cadrul Serviciului Poliției Rutiere, respectiv cei din cadrul Serviciului de Ordine Publică, potrivit informatiilor PresaSM.

De asemenea, unul dintre bărbați a mai fost reținut pentru trafic de droguri și este cunoscut în lumea interlopă ca activ în acest domeniu. Reporterii PresaSM au aflat că bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. (Sursa text și foto: PresaSM.ro)

Te-ar putea interesa si

Foto: Gheaţa de pe un autotren a zburat direct în parbrizul unui maramureşean. Poliţiştii din Carei l-au trimis “la plimbare”

Redactie

VIDEO: Băimăreanca infectată cu Coronavirus, transportată fără izoletă între spitale

Vasile Dale

(VIDEO) – COMUNICAT DE PRESĂ: Mulțumiri aduse de conducerea Spitalului Județean de Urgență Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.