BREAKING NEWSRecomandate

DUPĂ UN DRIFT NEREUȘIT: Șoferul unui BMW a intrat într-un VW parcat lângă Muzeul Satului din Baia Mare (galerie foto/actualizare)

Un eveniment rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe strada Dealul Florilor din municipiul Baia Mare, în imediata apropiere a Muzeului Satului.

Din primele informații se pare că șoferul unui autoturism BMW a încercat să se strecoare pe lângă un autoturism VW parcat. Din păcate, a reușit doar să îl izbească și să îl ”mute” câțiva metri mai încolo.

Din fericire nimeni nu a fost rănit.

ACTUALIZARE

Cititorii noștri ne-au relatat cum s-a produs accidentul. Aceștia susțin că un tânăr aflat la volanul BMW-ului a făcut un drift nereușit și a pierdut controlul volanului. Mai mult, după accident a venit cu mamica la fața locului.

”Salut. La știrea cu BMW să știi că am fost acolo. A ieșit din parcarea de lângă Muzeu din spate și a virat stânga dar nu oricum ci cu drift ca s-a auzit un zgomot puternic, scrâșnit de roți, apoi o bubuitură. Erau doi în mașină. Un tânăr la volan și un altul în dreapta. I-am zis că nu m-am putut abtine: Voi ne omorâți. Și atunci au sărit și alți oameni cu gura pe ei. Apoi s-au dus au luat numărul de înmatriculare de pe spate jos și a plecat. S-a întors cu maica-sa după circa 15 minute. Ziceau oamenii că locuiesc acolo aproape” ne-a relatat cititorul nostru.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Bairamuri în miez de noapte într-un club din Baia Mare

Vasile Dale

INCONȘTIENȚĂ LA DRUMUL MARE: Au aprins miriștea, iar focul s-a întins spre DN 1C. Traficul este în pericol (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

EXCLUSIV / FOTO, VIDEO: Urşii au făcut prăpăd la Repedea. Animalele localnicilor ucise azi-noapte

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.