Etapa din acesta weekend a programat derby-ul seriei Sud a ligii a IV-a. Someșul Ulmeni a primit vizita celor de la Progresul Șomcuta Mare.

A fost un meci disputat, care a adus victoria gazdelor cu scorul de 2-1 (0-1). În urma acestui rezultat, Ulmeni ocupa locul 1 cu 36 punct (13 jocuri), iar locul secund revine celor de la Progresul Șomcuta Mare cu 30 puncte (12 jocuri). Daca Ulmeni nu mai face pași greșiți până la finalul sezonului, va câștiga seria.

Ieri la Seini, echipa locală a primit vizita celor de la Bradul Groșii Țibleșului. Gazdele au câștigat la limită, scor 2-1. Seini a condus cu 2-0 iar în minutul 60 au avut un jucător eliminat. Oaspeții au redus din diferență, însă nu au reușit să egaleze.

Unul dintre foștii jucători ai echipei, a acuzat în termeni duri arbitrajul și a amenințat cu retragerea echipei. ”Seini-grosii Țiblesului =2-1!!! ARBITTAJ EXECRABIL AL Domnului Barbus. Arbitraj ce probabil va face ca echipa Bradul sa se retragă din aceasta competiție măsluita!!!!” a scris acesta.

De cealaltă parte, reprezentanții celor de la Seini au precizat că arbitrajul a fost acceptabil și că neputința oaspeților din teren nu ar trebui aruncată asupra brigăzii de arbitri. ”Nu au fost capabili să câștige în teren deși jucau cu un om în plus. Și noi ne-am plâns că am avut jucător eliminat. Dar să acuzăm în asemenea hal arbitrajul este un lucru josnic. Frustrările și neputința unora nu pot fi aruncate asupra unor oameni. Nu au avut tăria de a recunoaște că au fost slabi și nu au fost capabili să câștige. Acesta este adevărul” au spus aceștia.

Cum ambele echipa erau programate să dea în etapa a XV-a, Dumbrăvița și Fărcașa au jucat astăzi în devans etapa cu numărul 18. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2 (2-0). La juniori: 4-0.

Probleme și la meciul dintre AS Nistru și Lăpușul Tg. Lăpuș. Sabău de la gazde a fost eliminat și de aici a început circul cu brigada de arbitri. Oaspeții s-au impus cu un scor de handbal: 3-11.

FC Suciu a câștigat cu scor de neprezentare în deplasarea de la Unirea Șișești: 0-3.

vom reveni

Loading...

4 COMENTARII

  1. RUȘINE celor din Seini, doar cu ajutor pot câștiga și ei un meci. Sunt ciuca BĂTĂILOR în campionat, toți vă bat la scor….. o să vedeți când veniți la noi cum o să vă tratăm…. niște țărani din Seini!!! Huuuuuu Seini, sunteți cea mai slabă echipă din campionat, fără arbitrul Bărbuș Marius ați fi pierdut meciul cu Bradul….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.