EvenimentMaramuresul Istoric

AŞA SE PARCHEAZĂ LA SIGHET: Şi-a parcat maşina pe trecerea de pietoni, blocând o stradă (FOTO)

Imagini foto și video incredibile au fost surprinse de cititorii și colaboratorii noștri de la Sighetu Marmației, Daniel Naghi și Darius Doroftei. O stradă a fost pur și simplu blocată de mai multe autovehicule care au fost parcate, unde credeți: direct pe trecerea pentru pietoni.


Nici șoferul autoutilitarei nu este un sfânt, aflându-se pe sens interzis în momentul în care dorea să iasă din intersecție.

Șoferi care au blocat strada nu au fost trași la răspundere pentru că, din câte se pare, în Sighetu Marmației NU EXISTĂ POLIȚIE!



Credem că ați înțeles ironia când am spus că nu există poliție. Există: atât poliție locală cât și poliție rutieră. Există, dar în Sighet lipsește cu desăvârșire!

Anul trecut în aprilie 2018 un echipaj al Poliției Sighetu Marmației a parcat exact în același loc, exact pe aceeași trecere pentru pietoni. Probabil șoferii de mai sus au luat un exemplu ”pozitiv”.

Preluare baiamare24.ro

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Explicații oficiale în Postul Paștelui la Mânăstirea Ucraineană Ruscova. Ce s-a întâmplat de fapt (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV: HAOS LA SIGHET – 16 români escortați de poliție nu se știe unde vor fi carantinați (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV DOCUMENT: Corpul de control al Prim Ministrului României – verifică la sânge Ocolul Silvic Vișeu de Sus. S-au găsit nereguli grave

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult