BREAKING NEWSRecomandate

PRIMUL BIZON ÎN STARTUL SEZONULUI MOTO: A schimbat benzile cu mașina și l-a dat de pământ pe un motociclist. Apoi a parcat liniștit (foto)

Primul incident în trafic datorit lipsei de respect a multor dintre conducătorii auto față de motocicliști s-a și produs chiar în timp ce bikerii mărșăluiau liniștiți pe străzile din municipiul Baia Mare.

Incidentul s-a petrecut în zona unei bănci din Baia Mare, unde conform spuselor unor motocicliști, un șofer a intrat de pe banda doi direct într-o parcare, tăind calea motocicliștilor.

Vrem sa mulțumim individului care conducea masina din imagine pentru ca datorită lui prietenul nostru Mihai, un participant pașnic la parada de deschidere a sezonului moto, și-a trântit motorul de pământ. Datorită acestor indivizi, campaniile noastre au sens si vor continua. Și noi existam in trafic. Motocicliștii” ne-a scris un membru al Nord6Riders Baia Mare.

Conform acestuia după ce a parcat șoferul a plecat liniștit ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, fără să își ceară nici măcar scuze.

Motociclistul implicat în incident va sesiza poliția.

CITEȘTE ȘI:

SEZON MOTO 2019 BAIA MARE: Polițiștii le urează motocicliştilor „asfalt uscat”! (FOTO)

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Accident în Baia Mare. Incendiu la o gospodărie din Repedea. Foc și la Borșa

Vasile Dale

PESTE 400 DE SANCȚIUNI APLICATE ȘI APROXIMATIV 500 MC MATERIAL LEMNOS CONFISCAT DE POLIȚIȘTI

Redactie

Ziua Indragostitilor Mai Dulce. Felia de a doua zi

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.