Recomandate

S-A ALES CU DOSAR PENAL: Bărbat din Rona de Sus, fără permis de conducere, depistat de poliţiştii din Ocna Şugatag

Ieri după-amiază, poliţiştii care desfăşurau activităţi pe D.N.18, în Pasul Gutâi, au oprit pentru verificări un autoturism al cărui conducător auto a încălcat linia continuă.

Înainte de a-i fi verificate documentele, persoana aflată la volan a demarat în trombă şi a plecat. După aproximativ 10 minute, autoturismul a revenit în locul unde a fost oprit, însă la volan se afla un alt bărbat care susţinea că el a fost cel oprit şi că a decis să plece deoarece a considerat că nu autoturismul condus de el a fost oprit.



Poliţiştii nu au putut fi înşelaţi. Aceştia au reţinut suficiente semnalmente ale persoanei oprite iniţial, încât să reuşească să o identifice: este vorba de un bărbat de 34 de ani din Rona de Sus, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: SOLUȚII – Se schimbă becurile la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pentru a nu se risipi energia electrică

Vasile Dale

FOCAR CORONAVIRUS / ACTUALIZARE 2: Peste 40 de cazuri de COVID-19, la un centru al persoanelor cu dizabilități de la Poienile de Sub Munte. Centrul a fost carantinat

Redactie

ACCIDENT LA GROŞI / ACTUALIZARE: A dărâmat cu maşina un stâlp de electricitate. Trafic rutier oprit

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult