Important

TULGHIEŞ: Sălăjence au furat dintr-o locuinţă 1.700 de lei. Au fost prinse de poliţişti la scurt timp

Vineri, 19 aprilie, poliţiştii au fost sesizaţi că în localitatea Tulghieş, comuna Mireşu Mare, s-a comis un furt dintr-o locuinţă.

Proprietara le-a declarat poliţiştilor că persoane necunoscute au profitat de faptul că uşa de acces a fost lăsată neasigurată, au intrat într-o cameră şi au sustras 1 700 de lei.
La scurt timp de la sesizare, poliţiştii au demarat procedurile specifice, reuşind să identifice pe raza localităţii Mireşu Mare două tinere bănuite de comiterea furtului.



Cele două, de 18 şi 22 de ani, domiciliate în judeţul Sălaj, sunt cercetate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat aproape în totalitate.

 

FURTURI DIN SUPERMARKETURI. PREJUDICII RESTITUITE PĂRȚILOR PĂGUBITE

În weekend-ul care tocmai a trecut poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la comiterea a trei furturi din supermarketuri. Toţi cei care au încercat să-şi însuşească bunuri pe nedrept au fost observaţi de agenţii de bază sau de angajaţi iar acum sunt cercetaţi de poliţişti.

Furturile s-au comis la Baia Mare şi Baia Sprie. Poliţiştii au fost sesizaţi de agenţii de securitate din cele trei supermakerturi, despre faptul că au observat persoane care au trecut pe lângă casele de marcat fără a achita produsele pe care le-au luat de pe rafturi.

Poliţiştii au intervenit la fiecare caz semnalat şi au identificat doi bărbaţi din Baia Sprie şi unul din Baia Mare bănuiţi de comiterea faptelor. Verificările poliţiştilor au relevat că aceştia ar fi sustras de pe rafturile supermarketurilor parfumuri, băuturi alcoolice şi articole vestimentare. Toate produsele au fost recuperate şi restitute administratorilor.

În cauză s-au întocmit dosare penale şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Te-ar putea interesa si

Cât de manieraţi sunt românii atunci când mănâncă la restaurant. În Maramureș se vorbeşte tare şi cu gura plină!!!

Vasile Dale

EVENIMENT ÎN Baia Mare: Concert Doru Todoruț

Vasile Dale

,,UNIFORME CU ATITUDINE” PENTRU ,,ELEVI CU ATITUDINE”: Jandarmii, în vizită la Colegiul Tehnic ,,Aurel Vlaicu” din Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult