Recomandate

ACCIDENT PE ALEEA AMURGULUI / ACTUALIZARE: Persoană prinsă sub maşină. A intervenit descarcerarea. Ce spune IPJ Maramureş

Un accident rutier s-a petrecut în după-amiaza zilei de miercuri, în Baia Mare, pe Aleea Amurgului.

Se pare că un pieton a ajuns sub o maşină şi a rămas prins.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de descarcerare şi SMURD. Victima, conştientă, a fost preluată de echipajul SMURD şi transportată la spital.

Actualizare – IPJ Maramureş

Poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit ieri după-amiază la un accident de circulaţie produs pe strada Amurgului din municipiu.

Verificările efectuate la faţa locului au relevat că un pieton, căzut pe partea carosabilă, a fost surprins de un autoturism condus de o femeie de 55 de ani. Practic, femeia a trecut cu roata din dreapta faţă a autoturismului peste pieton.

În urma accidentului, bărbatul, în vârstă de 56 de ani, a fost rănit şi transportat la spital, unde a rămas internat. Conducătoarea auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice iar pietonul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.

Cercetările continuă.

Te-ar putea interesa si

IARNA PE ULIȚĂ: Un șoferiță a ajuns în șanț cu mașina la Șișești după un carambol produs pe șoseaua necurățată (foto – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Un pompier a lovit cu maşina o fetiţă pe trecerea pentru pietoni în Şomcuta Mare. Angajatul ISU Maramureş a fost depistat pozitiv la cannabis – ACTUALIZARE

Redactie

INCONŞTIENŢĂ LA POIENILE DE SUB MUNTE / ACTUALIZARE: Un minor a fost filmat la volanul unei mașini de teren. Imaginile, postate pe Facebook. Poliţiştii s-au sezizat din oficiu şi au demarat cercetările (foto, video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.