BREAKING NEWSEveniment

INCENDII ÎN NOAPTEA DE LUNI SPRE MARŢI: A ars un grajd la Vişeu de Jos. Foc şi la tomberoanele de pe Mărăşeşti (FOTO FOC VIŞEU DE JOS)

Două intervenții au avut pompierii maramureșeni în noaptea de luni spre marți în Vișeu de Jos și Baia Mare.

Militarii din Vișeu de Sus, dar și pompierii civili de la Vișeu de Jos au intervenit azi noapte în jurul orei 1.45 la stingerea unui incendiu pe raza localității Vișeu de Jos. Un adăpost de animale a luat foc.

Trei echipaje de stingere, cu tot trei autospeciale cu apa si spuma si unul EPA SMURD de prim ajutor, de la Sectia de Pompieri Viseu de Sus, au actionat la localizarea si lichidarea incendiuui izbucnit la adapostul de animale din comuna Viseu de Jos.



A participat si un echipaj de la Serviciul Voluntar pt Situatii de Urgenta Viseu de Jos. Au ars aproximativ 70 metri patrati acoperis adapost si circa 4,5 tone fan.

Cele 6 animale (vaci) au fost salvate. Casa proprietarului, aflata in imediata apropiere, nu a fost afectata de flacari.

Un alt incendiu a avut loc în jurul orei 22.20 în Baia Mare. Deșeurile menajere adunate la intersecția bd Republicii cu strada Mărășești au luat foc. Este pentru a cincea oară când deșeurile respective sunt incendiate de persoane necunoscute spre disperarea locatarilor din zonă.

Sursa foto ISU Maramureş

Te-ar putea interesa si

Record la Untold. Robbie Williams, aplaudat de 90.000 de oameni

Redactie

INTERVENȚIE DRAMATICĂ ÎN PTF PETEA (VIDEO): Un tânăr a murit după ce a intrat în stop cardio-respirator

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO. Flăcări uriașe la Tăuții Măgherăuș. Trei familii au rămas pe drumuri – ACTUALIZARE

Vasile Dale

1 mesaj

Marasesti aprilie 30, 2019 at 9:24 am

Str. Marasesti e uitata de primaria Baia Mare…cred ca e singura strada din municipiu care a ramas neasfaltata si ne distrugem masinile pe betonul turnat in comunism care e plin de gropi si denivelari.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult