Maramuresul Istoric

FLAGRANT ÎN TREN: Bărbat din Bogdan Vodă, prins cu 300 de pachete cu ţigări de contrabandă

În urma unei acţiuni pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu ţigări în zona staţiilor CFR şi pe trenurile de călători, poliţiştii au depistat şi identificat o persoană bănuită de comiterea infracţiunii de contrabandă şi au confiscat 300 pachete cu ţigări pentru care nu au putut fi prezentate documentele legale de provenienţă.

Ieri, 1 mai, poliţiştii Posturilor de Poliție Transporturi Feroviare Sighetu Marmației şi Vișeu de Jos au acţionat pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu ţigări pe trenurile de călători care circulau pe relaţia Leordina-Vișeu de Jos. Astfel, poliţiştii au depistat un bărbat, care avea asupra sa 300 pachete cu ţigări pentru care nu a putut prezenta documentele legale de provenienţă.

Poliţiştii au confiscat întreaga cantitate de ţigări, iar bărbatul în vârstă de 50 de ani, din comuna Bogdan Vodă este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă. (foto arhivă)



 

Te-ar putea interesa si

ACŢIUNE SALVAMONT: Bărbat de 73 de ani, bolnav, coborât de salvamontişti

Redactie

PRIMIM DE LA CITITORI: Vezi cum au fost posibile inundațiile din zona fostei Centrale Miniere din Baia Borșa. Prin FURT (galerie foto – actualizare)

Vasile Dale

CONTRABANDĂ LA SIGHET: Un bărbat a intrat cu microbuzul într-un stâlp, urmărit fiind de poliţiştii de frontieră. În vehicul avea peste 41.000 de pachete cu ţigări

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult