Eveniment

NU CONDUCEŢI SUB INFLUENŢA ALCOOLULUI! Polițiștii rutieri maramureşeni au depistat ieri doi bărbați care s-au urcat beţi la volan

Consumul de alcool constituie un factor de mare risc asupra traficului rutier, influenţând în mare măsură producerea accidentelor de circulaţie!

Ieri dimineaţă, la ora 7.20, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au depistat un bărbat de 52 de ani care, sub influența alcoolului, conducea un autoturism pe strada Transilvaniei din municipiu. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0.63 mg./l. alcool pur în aerul expirat.



Polițiștii din Borşa, care efectuau verificări pe strada Ştrandului, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani, din oraş. În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că acesta avea o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în cazul celor doi bărbaţi depistați conducând sub influența alcoolului s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele celor în cauză fiind întocmite dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere.

Te-ar putea interesa si

FURT ÎN GARA BAIA MARE: A smuls banii din mâna unui bărbat. A fost prins de poliţişti la scurt timp 

Vasile Dale

ACCIDENTE: IMPACT VIOLENT INTRE DOUA MASINI LA INTRARE IN BAIA MARE. PIETON RANIT LA BAIA SPRIE (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Copilul mort băgat de tată în cuşca câinelui, la Sighetu Marmaţiei, ar fi murit pentru că nu a primit mâncare şi apă

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult