Maramuresul Istoric

SĂLIŞTEA DE SUS: Tânăr din Oarţa de Jos, cercetat pentru furt de maşină și pentru conducerea unui autovehicul fără a deține permis

În noaptea de 8 spre 9 mai, polițiștii din Săliștea de Sus au fost sesizați cu privire la furtul unui autoturism. Proprietarul acestuia, un bărbat din localitate, după ce a consumat băuturi alcoolice împreună cu alte persoane, a observat la un moment dat dispariția autoturismului din curtea locuinței.

În urma activităților specifice desfășurate de polițiștii sălișteni în colaborare cu polițiștii băimăreni, în data de 09 mai a.c., autoturismul a fost depistat într-o parcare a unui magazin din municipiul Baia Mare, având cheile în contact.

De asemenea, polițiștii au reușit să identifice și persoana bănuită de comiterea furtului, un tânăr din Oarța de Jos, care locuiește de câteva zile, fără forme legale, chiar la proprietarul autoturismului.

Mașina a fost recuperată și restituită părții vătămate. Tânărul care a sustras-o este cercetat acum de polițiști nu doar sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, ci și de conducere a unui autovehicul fără a deține permis de conducere, lucru ce a reieșit în urma cercetărilor efectuate.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO – ACCIDENT ÎN ZONA SIGHETU MARMAŢIEI / ACTUALIZARE: Bărbat împuşcat mortal la o partidă de vânătoare

Redactie

EXCLUSIV – Numai la OS Vișeu se poate întâmpla: Pădurar promovat de ”marele șef” ca șef de district deși Garda Forestieră a descoperit uriașe cantități de lemn tăiate ilegal (actualizare)

Vasile Dale

VIŞEU DE SUS /ACTUALIZARE: Beat şi fără permis, a distrus copacii ornamentali din centrul oraşului. Ce spun poliţiştii (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.