Maramuresul Istoric

INFRACŢIUNI SILVICE: Acțiune ale poliţiştilor maramureşeni pentru depistarea celor care transportă ilegal material lemnos

Vineri, 17 mai, polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică Sighetu Marmaţiei, cu sprijinul reprezentanţilor Ocolului Silvic Sighetu Marmaţiei şi ai Gărzii Forestiere Maramureş, au desfășurat o acțiune pe drumurile publice pentru prevenirea și combaterea transportului ilegal de material lemnos.


În acest context au fost oprite şi verificate mai multe autovehicule cu care era transportat material lemnos. Pentru abateri de la prevederile Legii 171/2010, unui şofer care transporta material lemnos i-au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale, în valoare de 9 000 de lei. Ca măsură complementară, poliţiştii au dispus confiscarea celor peste 8 m.c. lemn, transportat ilegal.
Alţi 47 de m.c. lemn au fost confiscaţi săptămâna trecută în cadrul unor acţiuni similare desfăşurate de poliţişti la Vişeu de Sus, Borşa şi Suciu de Sus.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: A murit pietonul accidentat de șeful Centrului de Îngrijire și Asistență Poienile de Sub Munte

Vasile Dale

FOTO / ACTUALIZARE: Bărbat strivit sub tractor la Săliştea de Sus

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: COȘMAR LA O PENSIUNE DIN SĂPÂNȚA – Au venit la relaxare și liniște, dar au avut parte de bormașini, excavatoare și buldozere. OPC Maramureș i-a amendat cu 8.000 lei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult