Eveniment

ACŢIUNE ÎN MIEZ DE NOAPTE LA REMETEA CHIOARULUI: 7.000 pachete cu țigări confiscate după o urmărire în trafic 

Aseară la ora 23.00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Groși împreună cu ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în cadrul unei acțiuni de combatere a contrabandei cu țigări, au organizat un filtru pe raza localității Săcălășeni pentru depistarea autovehiculelor care ar transporta țigarete de contrabandă.


La un moment dat, conducătorul unui autoturism, în dreptul filtrului de poliție a accelerat brusc, iar polițiștii au pornit pe urmele acestuia. După aproximativ 8 km, pe raza localității Remetea Chioarului, șoferul urmărit a pierdut controlul direcţiei autoturismului, a derapat, lovind frontal un stâlp de beton, după care a fugit de la fața locului.

În urma percheziției efectuate asupra autovehiculului, sub coordonarea ofițerilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, a fost identificată cantitatea totală de 7.000 pachete de țigarete de diferite mărci, în valoare de aproximativ 84.000 lei, produse accizabile ce trebuiau supuse unui regim vamal şi care proveneau din contrabandă.



Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că autoturismul figurează radiat din anul 2017.

Întreaga cantitate de țigarete, precum și autoturismul folosit la transportul acestora, în valoare de aproximativ 8.000 lei, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză s-a stabilit un cerc de suspecți, urmând a se administra probatoriu suplimentar necesar identificării participanților la activitatea infracțională cercetată și tragerii acestora la răspundere penală. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat. (foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

INCREDIBIL: Doi bărbați căzuți în buda din fundul curții la Rona de Sus. Unul a decedat (actualizare)

Vasile Dale

Medicii din Târgu Mureș au reușit să reconstruiască piciorul fetiței, strivit de un camion la Borşa

Redactie

ORIGINAR DIN BERBEŞTI: Un român de 19 ani din Italia a inventat masca de protecție inteligentă, care își schimbă culoarea când nu mai filtrează eficient

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult