Maramuresul Istoric

PREVENIREA ŞI COMBATEREA COMERŢULUI ILICIT: Acţiune a poliţiştilor în târgul din Ocna Şugatag

Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Ocna Şugatag au desfăşurat ieri, 23 mai, activităţi în zona târgului din localitate, dar şi în zonele adiacente. S-a urmărit menţinerea unui climat de ordine publică, prevenirea şi combaterea comerţului ilicit, a furturilor şi a altor infracţiuni.


Au fost legitimate 33 de persoane, oprite pentru verificări 27 de autoturisme şi verificate două societăţi comerciale. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 6 000 de lei, cele mai multe pentru încălcări ale prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Condamnat pentru furt calificat, depus după gratii!

La data de 23 mai a.c., poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Sighetu Marmaţiei au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Tribunalul Maramureş, pe numele unui bărbat de 40 de ani, din municipiu, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate. Bărbatul are de executat o pedeapsă de 1 an şi 6 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Condamnatul a fost escortat şi încarcerat în Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei.

 

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT CU VICTIME LA BERBEŞTI: Patru victime, după ce un şofer de 20 ani s-a izbit cu maşina de un gard, apoi de un podeţ

Redactie

TRAGEDIE LA BÂRSANA: Un bărbat a murit după ce tractorul s-a răsturnat peste el (galerie foto)

Vasile Dale

VIDEO: Ultimii doi ucraineni rămân în munții Maramureșului. Vremea extremă i-a determinat pe salvatori să nu urce pe munte – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.