Maramuresul IstoricRecomandate

DEZASTRU LA VIŞEU DE SUS: Case inundate, maşini luate de viitură, pagube imense după furtuna de marţi (FOTO; VIDEO)

De pagube imense au parte maramureşenii după ce rvemea s-a dezlănţuit marţi, 28 mai.

„Mai sunt probleme la o linie de medie tensiune ruptă de copaci prăbușiți în zona de pădure între Lunci și Firiza. Nu beneficiază de alimentare cu energie electrică din sistemul de alimentare cu energie electrică 790 de consumatori.

Angajații societaţii Electrica au dus un generator cu care a alimentat zona afectată. Sunt echipe de intervenție de la Electrica în teren pentru remedierea defecțiunilor și alimentarea liniei de medie tensiune”, anunţă reprezentanţii CJSU Maramureş.

La Vişeu de Sus sunt mari probleme din cauza viiturilor care au luat la vale bolovani, chiar maşini. Multe case sunt inundate.

În urma fenomenelor meteo de ieri, 28.05.2019, prin intermediul 112 au fost semnalate inundații în Vișeu de Sus. Pompierii din cadrul Secției Vișeu de Sus au intervenit, cu două autospeciale și o motopompă, pentru evacuarea apei din 30 de gospodării.
De asemenea, în urma precipitațiilor abundente au fost colmatate și 10 podețe. Pentru înlăturarea efectelor negative, alături de pompieri, a intervenit și serviciul voluntar împreună cu 15 voluntari.
În acest moment pompierii din Vișeu de Sus efectuează recunoașteri în teren și intervin în gospodăriile unde mai există apă în subsoluri sau curți.

 

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT: Impact violent între un microbuz cu 5 pasageri și un autoturism la Groși. 7 persoane rănite (actualizare)

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Țeapă dată de patru familii din Maramureș. Au petrecut la Felix un sejur exclusivist, dar… “au uitat” să plătească suma de 12.000 lei!

Redactie

BORSA SALBATICA: COLT ALB LOVESTE DIN NOU – A navalit in frizeria fostului comandant al Politiei Borsa si a snopit in bataie un tanar (EXCLUSIV)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.