Important

PERICOL PUBLIC: S-au urcat băuţi la volan, acum riscă să îşi piardă libertatea

Nimic nu poate fi argumentat în momentul în care conduci un autoturism cu o alcoolemie de 1.18 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul în cauză a fost depistat de poliţişti azi noapte, în jurul orei 01.50, pe un drum public de pe raza localităţii Lăpuş.
Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge, după ce poliţiştii au constatat concentraţia foarte mare de alcool pur în aerul expirat. Acesta s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi riscă să îşi piardă libertatea pentru o perioadă cuprinsă între 1 şi 5 ani.

Tot pentru conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului este cercetat şi un bărbat din Seini. Şi acesta a fost depistat de poliţişti azi-noapte, în jurul orei 00.45, în timp ce conducea autoturismul pe strada Mihai Eminescu din Seini. În acest caz, testarea cu aparatul etilotest a relevat o concentraţie de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri se continuă cercetările, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

ȘCOALA POPULARĂ DE ARTĂ BAIA MARE ORGANIZEAZĂ SPECTACOL DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

Redactie

COVID-19: Trei persoane au decedat în Maramureș. Numărul morților a ajuns la 9 în Maramureș

Vasile Dale

Legea ”2 Mai” Votată în Plenul Senatului!

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.