Maramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Poliţişti din Sighet, acuzaţi de agresiune! Au îmbrâncit o femeie cu un bebeluş în braţe. Poziţia IPJ Maramureş (FOTO, VIDEO)

În după-amiaza zilei acestei zile, din informaţiile noastre, în Sighetu Marmaţiei echipaje de poliţie erau în acţiune, urmărind în trafic un autovehicul implicat într-un furt de lemn.

La un moment dat, un echipaj al poliţiei ar fi oprit lângă un grup de oameni, care se aflau pe o bancă, cerându-le să părăsească zona. Dar între oamenii legii şi cei de pe bancă s-a iscat un schimb de cuvinte şi se pare că poliţiştii au bruscat un bărbat şi pe soţia acestuia, care era cu un copil în braţe.

Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri. De asemenea, l-au amendat cu 2.000 de lei.

Bărbatul spune că va depune plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei.

Actualizare 1 – IPJ Maramureş

În jurul orei 17.00, polițiștii din Sighetu Marmației, care acționau pe strada Ștefan cel Mare din municipiu, au oprit pentru verificări un autovehicul ce avea aplicate numere de înmatriculare specifice Marii Britanii.
La volan a fost identificat un tânăr de 18 ani, din municipiu, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Totodată polițiștii au constatat că autovehiculul nu era înmatriculat, valabilitatea inspecției tehnice periodice era expirată din 2009 și nu avea încheiată asigurare de răspundere civila auto. În autoturism au fost găsiți 2 m steri lemn de foc, pentru care nu au putut fi prezentate documente de proveniență. Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar lemnul a fost confiscat. De asemenea, un alt tânăr ce se afla în zonă, care a devenit recalcitrant și care a refuzat să se legitimeze, a fost imobilizat, identificat și sancționat contravențional conform prevederilor Legii 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Actualizare 2

„Nu vreau să intru în polemici inutile, dar „agresatul” în cauză nu e tocmai cel mai sfânt… Și nu știu dacă e corect faptul să induceţi populația în eroare cu astfel de titluri. Din cunoștințele mele domnul Argyelan Sorin nu a depus încă plângere și nici nu i s-a eliberat adeverință de la medicul legist care să ateste vreo lovitură sau agresiune.  Și tot circul ăsta de 2 lei mi se pare a fi unul psihologic menit în momentul acela să scape mini infractorul de 18 ani de o eventuală pedeapsă. Sau vi se pare corect să afirmi „sugi p***” unui organ de poliție și să te bazezi pe faptul că ai un copil în brațe și nu plătești nimic? Ați fost vreodată în stradă? Genul ăla de oameni îți urcă în cap dacă nu iei măsuri împotriva lor. Să fim serioși. Cât despre autospecială nu cred că era cazul. Să facem o retrospectivă a unor oameni mai mari în funcție cu mașini tot ale instituțiilor publice… Cei care fac adevăratele jocuri se culise… acelea nu se văd… Hai să îi facem pe săracii bugetari că sunt mai șmecheri că scrie „poliția” pe mașină, nu-i așa? Bine că e bună poliția când le sparge garajul când se ceartă cu vecinul de la mejda șamd”, ne-a scris Lixandroiu Andreea, polițist Sighet.

 

Te-ar putea interesa si

VIDEO: O vulpe a fost filmată în timp ce traversa ilegal DN1C cu o găină în gură

Vasile Dale

Foto/video – Spitalul Județean Satu Mare apărat de mascați. Scandal după decesul unei tinere de 20 ani însărcinate și nevaccinate

Vasile Dale

18 CAZURI ACTIVE: A fost prelungită măsura de carantinare zonală a localității Petrova

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.