EvenimentNational

ACCIDENT GRAV ÎN SATU MARE: Un mort şi trei răniţi, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un stâlp electric din beton de pe marginea drumului (FOTO)

În seara zilei de duminică, la ora 22:10 dispeceratul ISU SATU MARE a fost alertat cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Craidorolț din județul Satu Mare. În accidentul produs prin coliziunea unui autoturism cu un stâlp electric din beton de pe marginea drumului, au fost implicate patru persoane, o familie: o fetiță de 8 ani, mama, tatăl și o mătușă.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD, respectiv o ambulanță SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă) și două ambulanțe SAJ de la Satu Mare. Ajuns la locul accidentului, primul echipaj SMURD, simțind miros de combustibil a procedat și la deconectarea bornelor bateriei, pentru preîntîmpinarea producerii unui incendiu.

Pentru o persoană de sex feminin, în vârstă de 65 de ani, s-a intervenit cu proceduri specifice de descarcerare, iar după ce a fost extrasă din autoturism a fost predată echipajului medical SMURD-TIM, care a început manevrele de resuscitare, însă din nefericire aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

A doua victimă, tot de sex feminin (mama), care în urma impactului a fost proiectată în afara autoturismului, a fost găsită în stare gravă. Acesteia i s-au acordat primele îngrijiri medicale la fața locului, de către un echipaj SAJ și a fost transportată la UPU Satu Mare.

Celorlalte două victime, șoferul (tatăl) și fetița, care au fost găsite cu diferite contuzii și traumatisme, li s-au acordat primele îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportate tot la UPU Satu Mare.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: ”Valutistul” din Vișeu de Sus jefuit în miezul zilei. 240.000 lei si 6.300 lire s-au ”evaporat”

Vasile Dale

ATENŢIE cui înmânați cardul bancar și cui furnizați codul pin. Femeie din Ocna Şugatag, înşelată de o străină la bancomat

Redactie

CAVNIC: LAPTELE SI CORNUL – PRODUSE EXPIRATE DISTRIBUITE ELEVILOR. O FETITA SI-A RUPT UN DINTE (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.