Eveniment

IDENTIFICAT ŞI REŢINUT: Un băimărean de 20 de ani şi-a agresat şi tâlhărit amicul de pahar

Un tânăr de 20 de ani din Baia Mare a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Acesta va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În fapt, tânărul este bănuit că în timp ce se afla în pădurea din apropierea Parcului Regina Maria, în zona numită Piatra Virgină, și-a agresat partenerul de pahar, l-a lovit cu pumnii în zona abdomenului, trântindu-l la pământ, după care i-a sustras din buzunarul din spate al pantalonilor un telefon mobil şi suma de aproximativ 86 lei, valoarea totală reclamată a prejudiciului fiind de 2.586 lei.

Evenimentul s-a produs sâmbătă dimineața, în jurul orei 10.25 iar victima, un băimărean în vârstă de 30 de ani, a declarat poliției că nu-l cunoaște pe agresor, dar că a consumat cu acesta băuturi alcoolice.



Pe baza semnalmentelor reținute de victimă, polițiștii băimăreni de investigații criminale au reușit să identifice agresorul și au dispus reținerea acestuia. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Te-ar putea interesa si

INCIDENT REVOLTĂTOR LA RUSCOVA: Un tânăr beat şi-a schingiuit câinele ciobănesc… tăindu-i coada

Redactie

L-AȚI VĂZUT? Andrei Covaci a plecat la muncă în Germania în iunie. De atunci nu se mai știe nimic de el

Vasile Dale

A AJUNS ÎN CAPITALĂ: Polițist din Berbești luat la întrebări de un bucureștean după ce și-a parcat mașina aiurea (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult