Important

LA MULŢI ANI agentului şef adjunct Lazăr Victor, care transmite participanţilor la trafic: „Acordaţi prioritate zâmbetelor şi fiţi atenţi la binele celor din jur!”

Sunt o mulţime de opinii despre poliţiştii rutieri. Cei mai vizibili în trafic, cei care aplică cele mai multe sancţiuni, care lasă şoferii fără permise, cei care întocmesc zilnic dosare penale.

Noi vă spunem că îşi asumă toate criticile şi jignirile pentru că iubesc ceea ce fac. Şi vă mai spunem că imaginile tragediilor la care intervin le umbresc sufletele, că iau măsuri pentru cei certaţi cu legea pentru a evita tragedii în trafic care să implice şi persoane nevinovate şi că tot ceea ce fac e practic pentru binele dumneavoastră.



Agent şef adjunct Lazăr Victor recunoaşte că mesajele pe care le transmite un poliţist rutier nu sunt pe placul unor şoferi, dar salută o normalitate mult dorită: siguranţa. Munceşte cu pasiune, cu seriozitate şi alături de colegii lui din cadrul Biroului Rutier Baia Mare face tot posibilul pentru a creşte gradul de siguranţă pe raza lui de competenţă.

Totodată, motocicleta din dotarea Biroului Rutier Baia Mare este pe mâini bune, Victor fiind norocosul care îşi poate continua pasiunea pentru motoare şi în timpul serviciului. De fiecare dată când desfăşoară activităţi preventive transmite un mesaj pozitiv: “Acordaţi prioritate zâmbetelor şi fiţi atenţi la binele celor din jur!”.

Azi – 13 iunie, pentru unii este o zi cu superstiţii, însă pentru agentul de poliţie este ziua de naştere. Îi mulţumim pentru ceea ce face şi sperăm ca măcar azi să nu fie nevoit să intervină la accidente! Îi urăm un sincer LA MULŢI ANI şi tot binele din lume!

Te-ar putea interesa si

Grupul coral format din jandarmi, polițiști, polițiști de frontieră și pompieri maramureşeni au colindat mai multe instituţii din Baia Mare

Redactie

Gheorghe Șimon, deputat PSD: „Există bază legală pentru reducerile la transportul feroviar pentru elevi și studenți!”

Redactie

A fost încheiat proiectul SAGA, cu principalul obiectiv creșterea cooperării regionale pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor transfrontaliere la granița cu Ucraina

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult