BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

In vecini: Un sofer din Viseu de Sus a distrus trei masini. Doua persoane ranite (foto)

Un accident rutier a avut loc ieri în Telciu. Trei mașini au colizionat, iar două persoane au nevoie de îngrijiri medicale. Șoferul care a provocat accidentul, cât și persoanele rănite sunt de loc din Maramureș.

Un apel la 112 anunța un accident rutier în localitatea Telciu, Au fost implicate trei mașini, iar două persoane au fost rănite.

Accidentul s-a petrecut pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare în mers.

Din măsurătorile efectuate de polițiști la fața locului a rezultat faptul că, un bărbat de 40 de ani, din Vișeul de Sus, județul Maramureș, care conducea un autoturism, din cauza nepăstrării unei distanțe corespunzătoare față de autoutilitara care circula în fața sa, și care era condusă de un bărbat de 29 de ani, din Ciupercenii Noi, județul Dolj, a intrat în coliziune cu aceasta. Din impact, autoutilitara a fost proiectată în alt autoturism care era condus de un tânăr de 18 ani, din Telciu și care era oprit pentru a se asigura la efectuarea virajului spre stânga. În urma accidentului, doi bărbați, șoferul din Maramureș și un pasager din același autoturism, au fost răniți. Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii de la Rutieră din Năsăud efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă”, explică reprezentanții IPJ BN. (Sursa text si foto: Bistriteanul.ro)

Te-ar putea interesa si

ALERTĂ MAXIMĂ: O dronă militară ar fi căzut în curtea unui localnic din Tărpiu, comuna Dumitra (Bistrița Năsăud). Poliția și Armata la fața locului (actualizare)

Vasile Dale

Mobilizare SIDEPOL pentru colegii de la frontieră și refugiați!

Vasile Dale

DOLIU ÎN LUMEA ARTISTICĂ: A murit Fabian Ghișe, violonist, membru al Ansamblului Naţional Transilvania

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.