BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIVITATE – După întâlnirea profesională a polițiștilor de la Tg. Lăpuș, au descins procurorii DGA. Percheziții și polițiști audiați

Așa cum v-am promis revenim cu informații în exclusivitate primite pe surse din zona Poliției Orașului Târgu Lăpuș. Menționăm că nu băgăm mâna în foc că ar avea legătură evenimentele între ele, însă coincidența ESTE PREA PREA MARE!

Ce s-a întâmplat

Săptămâna trecută, miercuri, la Târgu Lăpuș, Poliția din localitate, a fost gazda unei întâlniri profesionale. Reuniunea a fost organizată de noua comandă a IPJ Maramureș.

Culmea e că după câteva zile, (sâmbătă mai exact, n.r.) ”gurile rele” spun că aceeași unitate de poliție ar fi fost luată la PURICAT de către Direcția Generală Anticorupție (DGA) Marmureș. Sursele noastre spun că au avut loc percheziții, au fost polițiști audiați de către procurorii DGA.

Lovitură de imagine sau neconcordanțe organizatorice?

Iar noi jurnaliștii nu putem să nu ne punem întrebări, evident retorice. Una dintre acestea ar fi: oare actuala comandă a DGA Maramureș chiar nu l-a informat pe proaspătul șef al IPJ Maramureș (fost șef al DGA Maramures) despre ”incursiunea” pe care urmează să o facă? Nu de alta, dar putea fi aleasă o altă locație în acest caz! Să fie așadar o lovitură de imagine pentru Ilie Timiș, noul șef al DGA Maramureș sau pur și simplu au fost doar neconcordanțe organizatorice. Sau poate chiar își dau la ”gioale”!

În fine, lăsând zvonoteca deoparte, noi așteptăm un punct de vedere al IPJ Maramureș referitor la perchezițiile care au avut loc la sediul Poliției orașului Târgu Lapuș și totodată, dacă se poate, și câți polițiști au fost vizați în această anchetă a DGA Maramureș.

Preluare www.baiamare24.ro.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIVITATE: Poliția Română își condamnă angajații la o moarte sigură. 38 veste antiglont pentru 927 angajați (foto document)

Te-ar putea interesa si

Vara s-a încheiat, dar sezonul de băi termale continuă în Stațiunea Turistică Tășnad

Vasile Dale

EXCLUSIV: Cine este suspectul crimei din Vișeu? Răzvan a aprins o casă înainte de Crăciun (FOTO)

Vasile Dale

DOSARE PENALE: Poliţiştii au depistat în ultimele 24 de ore trei persoane care conduceau fără permis sau în stare de ebrietate

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.