Maramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Un borșean din clanul BUTANU i-a lăsat cu ochii-n soare pe polițiștii rutieri bucureșteni. Reacția IPJ Maramureș (ACTUALIZARE)

Revenim cu informații în exclusivitate referitoare la misiunea polițiștilor de la Brigada Poliției Capitalei în județul Maramureș. Misiune ca s-a sfârșit cu dosar penal IN REM sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală și neglijență în serviciu. Asta după incidentul grav petrecut la Poienile de Sub Munte.

Cu o zi înainte ca polițiștii veniți din Capitală și județele vecine Bucureștiului au acționat pe raza localităților Borșa și Moisei. În cele ce urmează vă prezentam un incident petrecut pe raza orașului Borșa.

La un moment dat, conform informațiilor noastre, polițiștii bucurești au efectuat semnale regulamentare de oprire a unui vehicul de mare tonaj, o TATRA. Șoferul acesteia a oprit fără probleme. Până aici nimic deosebit. Când s-au pus pe verificat, polițiștii au constat că șoferul nu deține permis de conducere pentru astfel de vehicule, ITP-ul era expirat, nu avea asigurare RCA valabilă.

Șoferul a fost identificat în persoana unui cunoscut membru al familiei Butanenilor, membri care au fost implicați în ultima vreme în numeroase scandaluri în zona orașului Borșa.

Surse noastre spun că polițiștii i-au cerut să predea numerele de înmatriculare. Acesta le-ar fi spus că merge să le dea jos, doar că DUS A FOST. Se pare că acesta a dispărut fără că polițiștii bucureșteni să poată face nimic. S-ar fi urcat în mașină de teren și a plecat, lăsându-i pe polițiști cu ochii-n soare.

Ne întrebăm doar dacă în acest caz nu era necesar oare să folosească armamentul din dotare, așa cum l-au făcut ceva mai târziu la Poienile de Sub Munte.

Probabil habar nu aveau polițiștii Brigăzii Rutiere cu cine au de-a face. Le arătăm noi mai jos:

IMAGINI IN PREMIERA NATIONALA: MACEL INTR-O BENZINARIE DIN BORSA. BATUTI CU TAPINELE (CAMERA SUPRAVEGHERE)

CITEȘTE REACȚIA IPJ MARAMUREȘ PENTRU BAIAMARE24.RO

La data de 19 iunie a.c., polițiștii au oprit pentru verificări un autovehicul condus pe strada A. I. Cuza din orașul Borșa. La volan a fost identificat un bărbat de 49 de ani, din oraș, care nu a putut prezenta polițiștilor documentele solicitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul în cauză nu deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul la volanul căruia a fost depistat, și atât valabilitatea inspecției tehnice periodice cât și cea a poliței de răspundere civilă a autospecialei conduse era expirată.

În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse masuri legale. Totodată, pentru valabilitatea expirată a inspecției tehnice periodice, pentru că nu avea asupra sa documentele personale și pentru că nu a respectat indicațiile polițistului rutier de a rămâne lângă vehicul, bărbatului i-au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, conform prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar ca măsură complementară s-a dispus ridicarea plăcuțelor de înmatriculare și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pe o perioadă de 30 de zile.

BĂTAIE ÎN BORŞA: Doi tineri au bătut un localnic într-un bar

MAGISTRATII AU DECIS: DUPA CE AU LOVIT CU TAPITA, TREI DIN MEMBRII CLANULUI BUTANU AU FOST TRIMISI DUPA GRATII (FOTO/VIDEO ULTIMUL CHEF)

 

Te-ar putea interesa si

NENOROCIRE ÎN BAIA SPRIE / ACTUALIZARE: Pieton spulberat de o mașină. Medicii încearcă să îl salveze (FOTO)

Vasile Dale

VIDEO: Mascații din Maramureș au intervenit în Bistrița Năsăud. Arme, droguri, bani, prostituție, trafic de minori, braconaj, 16 persoane săltate – 6 arestate

Vasile Dale

DISCUŢII CU PĂRINŢII: Un tânăr de 18 ani din Suciu de Sus a ajuns la spital după ce şi-a tăiat intenţionat abdomenul

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.