Recomandate

PETRECERE CU GHINION: Un baimarean beat s-a ratacit in zona Firiza dupa ce a fost surprins de furtuna. El a fost gasit de echipajele Salvamont (FOTO)

Actiune desfasurata azi noapte de echipele Salvamont Maramures, in zona Baraj Firiza, care au primit un apel in jurul orei 00.10, despre un barbat care se pierduse un padure.

Un barbat de 30 ani s-a ratacit in zona Baraj Firiza Berdu spre Vidra. Aflat in stare de ebrietate, deplasandu-se cu un grup de prieteni dupa o petrecere in natura, barbatul a fost surprins de o furtuna si deoarece vizibilitatea era slaba iar conditiile atmosferice precare, s-a pierdut de grup, a gresit traseul si a ajuns intr-o zona cu acces dificil.



Datorita viiturii rezultate in urma furtunii barbatul s-a adapostit intr-o zona impadurita fiindu-i practic imposibila inaintarea.

A fost gasit descult si dezbracat, in stare de hipotermie usoara. A fost coborat in siguranta de echipele formate din salvamontistii de la Salvamont Maramures si Jandarmi si predat echipajului de la Ambulanta.

Salvamontistii recomanda: „Ii sfatuim pe cei care se aventureaza in zone pe care nu le cunosc sa transmita periodic informatii apartinatorilor cu privire la traseul pe care il urmeaza si pe cat posibil sa urmeze marcajele de pe traseele turistice.
In cazul in care intervin probleme ii sfatuim sa sune urgent la 112 si sa alerteze echipele de salvare. Fiecare minut este pretios, fiecare informatie pe care o pot transmite salvatorilor le poate salva viata celor care se afla in dificultate!”.

 

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: OPRIȚI DE MASCAȚI – Bătaie de joc la adresa LEGII! Party cu DJ la îngrămădeală în clubul de lângă Barajul Firiza (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Oroare în Baia Mare / ACTUALIZARE 2: Fetiţă de 5 ani violată şi ucisă cu sălbăticie. Autorul este de negăsit (Foto/video)

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Camion cu balast răsturnat între Șomcuta și Tulghieș. Șoferul băut, soția și băieţelul lor de doi ani erau în cabină (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult