BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

APEL UMANITAR: Motociclista din Satu Mare accidentată în Baia Sprie este în stare critică şi are nevoie de ajutor

O motociclistă din Satu Mare e în stare critică, după un accident produs în Baia Sprie şi prietenii fac un apel pentru salvarea tinerei mămici de 31 de ani. Samuela a fost victima coliziunii cu două autoturisme şi are nevoie de ajutor.

O motociclistă din Satu Mare a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a lovit de două mașini. După impactul inițial cu un autoturism, sătmăreanca a fost proiectată într-o mașina care venea pe contrasens.

Din primele informații, se pare că tânăra în vârstă de 31 ani, din municipiul Satu Mare, care conducea o motocicletă, nu a păstrat distanța regulamentară față de un autoturism condus de către o tânără de 24 ani din Șișești, care circula în fața sa.



În urma impactului inițial, motociclista a pătruns pe sensul opus, unde intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un băimărean de 55 ani.

Sătmăreanca a fost preluată de echipajele medicale și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, cu multiple traumatisme. Prietenii au lansat apeluri pe Facebook pentru a o ajuta pe Samuela Rigo, aceasta având nevoie de sânge.

Mamă a doi băieţei, Sam, cum o cunosc apropiaţii, e cunoscută în comunitatea motocicliştilor ca una dintre cele mai săritoare persoane, la rândul ei donând de mai multe ori sânge pentru victime ale accidentelor rutiere.

„Colega noastra Sam Rigo a avut accident azi noapte. A fost deja operata dar are nevoie urgenta de sange grupa A2 negativ.

E bun si 01 care e donator universal. La centrele de transfuzie sa specificați ca este pentru Rigo Samuela, internată la spitalul municipal Baia Mare secția Terapie Intensiva.

IMPORTANT: Oricine cu orice grupa poate dona iar ei i se va da sangele necesar, sangele donat urmand a intra in banca.Mai multe informatii la sotul ei Lucian Rigo! Va multumim!”

Citeşte şi https://www.vasiledale.ro/2019/06/24/video-exclusiv-o-motociclista-din-satu-mare-a-lovit-o-masina-apoi-a-zburat-in-alta-pe-contrasens/

Te-ar putea interesa si

E OFICIAL: Cei 4 rugby-iști de la CSM Știința Baia Mare au fost confirmați cu varianta africană OMICRON

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: SALVATĂ DE POMPIERI – Femeie cu fetiță de 3 ani rămasă blocată în WC-ul ”inteligent” de lângă ”piața rușilor”.

Vasile Dale

ALCOOLUL NU FACE CASĂ BUNĂ CU VOLANUL: Accidente în judeţ provocate de şoferi beţi

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult