BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO/VIDEO DE LA CITITORI: O șoferiță din Austria a rupt un stâlp în Baia Mare. A fost amendată pentru că stătea pe facebook pe telefon și a făcut accident

Am ajuns în posesia mai multor informații despre un eveniment rutier produs în cursul serii de 23 iunie, pe bd Independenței din Baia Mare. Cititorul nostru a susținut că acest caz ar fi fost ”trecut la secret” de către Poliția Rutieră. Nimic mai fals! Imediat am solicitat detalii despre eveniment, detalii pe care le-am primit în conformitate cu legea 544/2001.

Ce spune poliția!

”Poliția a fost sesizată despre producerea unui accident rutier pe bd Independenței din Baia Mare. La fața locului polițiștii au găsit o femeie în vârstă de 52 de ani, cetățean austriac, cu domiciliul în România. Femeia a declarat polițiștilor că nu a suferit nicio leziune și că refuză transportul la Spital.

Polițiștii au condus-o pe femeie la sediul poliției pentru soluționarea accidentului și întocmirea actelor necesare. A fost testată cu aparatul etilotest rezultatul înregistrat fiind zero. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru că avea alte preocupări în timp ce conducea vehiculul” a precizat pentru baiamare24.ro, Biroul de Presă al IPJ Maramureș.

Cu alte cuvinte, șoferița era cu ochii în telefon, pe pagina de facebook când a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp din beton, pe care l-a doborât.

Ce a scris cititorul nostru!

”Bulevardul Independentei din Baia Mare a fost scena unor evenimente incredibile in seara zilei de 23 Iunie 2019. Un autoturism de teren, cu nr MM 27 …, lovește in plin un stâlp de iluminat public. Stâlpul, nu rezista impactului și se prăbușește in fata bolidului condus de o distinsa amazoana. Un grup de cetățeni, acorda primul ajutor și extrag din fiarele contorsionate ale bolidului pe doamna care, mirosea mai mult a alcool decât a parfum. Apare un individ ce conduce MM 66 xxxx. Probabil soț, prieten al soferiței.

Cetățenii, recomanda noului venit sa anunțe poliția, salvarea. Iritat, noul venit, se recomanda: eu sunt poliția. Cetățenii, au apelat nr 112 și apare un echipaj.

Politistul in uniforma, in loc sa se edifice cu privire la modul in care s-a produs accidentul, dacă sunt sau nu persoane rănite, ia o atitudine deloc decenta fata de cetățenii aflați la locul accidentului și-i apostrofează pentru faptul ca și-au permis sa sesizeze o fărădelege … Cel cu MM 66 …., afirma: mă uit eu pe evenimente, văd cine a sesizat și va avea zile fripte cu mine! Apoi, o mașina de tractare, ridica bolidul avariat și se face curat. Șoferița, nu a fost testata alcoolscop, nu a fost dusă la spital … Ne întrebam: – dacă avem neamuri / prieteni / soți / iubiți la poliție, ne facem legea după cum ne convine? Cititorii așteaptă poziția oficială a IPJ Maramureș. Ne simțim vulnerabili in fata polițiștilor”.

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO, VIDEO: Ulmeniul distrus de grindină. Derdeluș pe șosele

Redactie

EXCLUSIV: Bătaie şi scandal pe Bd. Traian din Baia Mare (GALERIE FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

FOTO: Motociclist din Maramureş, accidentat pe Podul Decebal din Satu Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.